- 17 Ağustos 2023
- 124
- 20
- 18
- 38
- Konu Sahibi sezin_atasoy
-
Hayır sezeryan 38+4 solunum problemi çok uzamış doktorlarn demesne göreBebişe cook geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur bir an önceNormal doğum mu yaptınız?
Normal doğumda oksijensiz mi kaldı acaba diye düşündüm. Araştırma hastanesine gitseniz aslında daha iyi olmaz mı ki inşallah bulunur bir an önce ve sağlığına kavuşurHayır sezeryan 38+4 solunum problemi çok uzamış doktorlarn demesne göre
Acıbadrm atakent hastanesinde şu andaNormal doğumda oksijensiz mi kaldı acaba diye düşündüm. Araştırma hastanesine gitseniz aslında daha iyi olmaz mı ki inşallah bulunur bir an önce ve sağlığına kavuşur
Çok geçmiş olsun.Cok üzüldüm.Orda doğum yaptım.Cok iyi,güvenilir bi hastanedir.İciniz o konuda rahat olsun.Sebebi konusunda doktorların bi fikri var mı?Kadın dogumcunuz doğum esnasında bı sorun yasandigindan bahsetti mi yoksa herşey rutinindeyken mi bebek entube edildi?Acıbadrm atakent hastanesinde şu anda
Biz Lüleburgaz'da doğum yaptık özel bir hastanede daha sonra bebeğin hırıltısı olduğunu söylediler ve yeni doğan yoğun bakıma götürdüler Çorlu'ya 20 gün sonra ben Acıbadem'e sevk ettirdim doğduğunda gayet iyiymiş ağlamış ameliyathanede ama sonra nefesini Çeviremedi maalesef hala Entübe durumda bizim merak ettiğimiz günü de doğmasına rağmen bu kadar uzun süren Entübe bebekler var mı Doktorlar herhangi bir şey bulamıyorlar şu anda kan değerleri normal filmlerin normalÇok geçmiş olsun.Cok üzüldüm.Orda doğum yaptım.Cok iyi,güvenilir bi hastanedir.İciniz o konuda rahat olsun.Sebebi konusunda doktorların bi fikri var mı?Kadın dogumcunuz doğum esnasında bı sorun yasandigindan bahsetti mi yoksa herşey rutinindeyken mi bebek entube edildi?
Benim bebeğim normal doğum sırasında oksijensiz kaldı entübe ettiler 38 haftalık doğduğu halde bende dedim zamanında doğan bir bebek neden solunum sıkıntısı var ciğerleri tam gelişmemeiş demek demişti doktorBiz Lüleburgaz'da doğum yaptık özel bir hastanede daha sonra bebeğin hırıltısı olduğunu söylediler ve yeni doğan yoğun bakıma götürdüler Çorlu'ya 20 gün sonra ben Acıbadem'e sevk ettirdim doğduğunda gayet iyiymiş ağlamış ameliyathanede ama sonra nefesini Çeviremedi maalesef hala Entübe durumda bizim merak ettiğimiz günü de doğmasına rağmen bu kadar uzun süren Entübe bebekler var mı Doktorlar herhangi bir şey bulamıyorlar şu anda kan değerleri normal filmlerin normal
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama bebeğiniz nasıl oldu? Ne kadar sürede iyileşti? Biz de aynı durumu yaşıyoruz 38 hafta ve nedeni bulunamayan solunum sıkıntısıBenim bebeğim normal doğum sırasında oksijensiz kaldı entübe ettiler 38 haftalık doğduğu halde bende dedim zamanında doğan bir bebek neden solunum sıkıntısı var ciğerleri tam gelişmemeiş demek demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?