• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Zamanında yenidoğan solunum sıkıntısı

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

sezin_atasoy

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2023
124
20
18
38
Merhaba 38+4 doğum yaptım 25 temmuzda bebeğim 40 gün okuyor yoğun bakımda entübe birşey bulamıyorlar solunum cihazına bağlı çıkamyor en çok 10 saat çıkıyor sonra yoruluyor gününde doğdu hamilelik sorunsuzdu baştan enfeksiyon vardı ama şu an hipotonik olabilir diyır doktorlar arada ekstübe edip deniyırlar ama uzun süre kalamıyor nolur aynı durumda olan varsa yazabilir mi 😔🙏 sma vs sonuçlarıda düzgün çıkmıştı şimdi tek gen testi yaptırıyorlar çok çaresizim 😔

Acıbadrm atakent hastanesinde şu anda 😔🙏
Çok geçmiş olsun.Cok üzüldüm.Orda doğum yaptım.Cok iyi,güvenilir bi hastanedir.İciniz o konuda rahat olsun.Sebebi konusunda doktorların bi fikri var mı?Kadın dogumcunuz doğum esnasında bı sorun yasandigindan bahsetti mi yoksa herşey rutinindeyken mi bebek entube edildi?

Çok geçmiş olsun.Cok üzüldüm.Orda doğum yaptım.Cok iyi,güvenilir bi hastanedir.İciniz o konuda rahat olsun.Sebebi konusunda doktorların bi fikri var mı?Kadın dogumcunuz doğum esnasında bı sorun yasandigindan bahsetti mi yoksa herşey rutinindeyken mi bebek entube edildi?
Biz Lüleburgaz'da doğum yaptık özel bir hastanede daha sonra bebeğin hırıltısı olduğunu söylediler ve yeni doğan yoğun bakıma götürdüler Çorlu'ya 20 gün sonra ben Acıbadem'e sevk ettirdim doğduğunda gayet iyiymiş ağlamış ameliyathanede ama sonra nefesini Çeviremedi maalesef hala Entübe durumda bizim merak ettiğimiz günü de doğmasına rağmen bu kadar uzun süren Entübe bebekler var mı Doktorlar herhangi bir şey bulamıyorlar şu anda kan değerleri normal filmlerin normal

Biz Lüleburgaz'da doğum yaptık özel bir hastanede daha sonra bebeğin hırıltısı olduğunu söylediler ve yeni doğan yoğun bakıma götürdüler Çorlu'ya 20 gün sonra ben Acıbadem'e sevk ettirdim doğduğunda gayet iyiymiş ağlamış ameliyathanede ama sonra nefesini Çeviremedi maalesef hala Entübe durumda bizim merak ettiğimiz günü de doğmasına rağmen bu kadar uzun süren Entübe bebekler var mı Doktorlar herhangi bir şey bulamıyorlar şu anda kan değerleri normal filmlerin normal
Benim bebeğim normal doğum sırasında oksijensiz kaldı entübe ettiler 38 haftalık doğduğu halde bende dedim zamanında doğan bir bebek neden solunum sıkıntısı var ciğerleri tam gelişmemeiş demek demişti doktor

Benim bebeğim normal doğum sırasında oksijensiz kaldı entübe ettiler 38 haftalık doğduğu halde bende dedim zamanında doğan bir bebek neden solunum sıkıntısı var ciğerleri tam gelişmemeiş demek demişti doktor
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama bebeğiniz nasıl oldu? Ne kadar sürede iyileşti? Biz de aynı durumu yaşıyoruz 38 hafta ve nedeni bulunamayan solunum sıkıntısı

Back