Zaman tükendi...

arztez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.177
7
0
Antalya
Senden kalanlar yetmedi bana.Sensizliğin kırıntılarıyla yetinemedim.Hep yenik düşüyorum yokluğuna, ve SİLİNİYORUM ardındaki adımlarda.Ben bi tek gözlerinle yetinmeyi öğrenmişken,sen senin olanların bile kıymetini bilemedin.Sahip olduğun bendim,SENİ YİTİRDİM!..
Ben her gülüşünde yeniden doğdum.Her hüznünde yerine ben ağladım.bütün çekip gdişlerine uzaktan seyirci kaldım.Ve gelmen umuduyla kapılarımı sonuna kadar açtım..
Sana yakı olmalı,tüm engelleri aşmalı,ve tüm gücümü sana harcamalıydım.sensizken çareler aramalı,çaresizliğimin hıncını yokluğundan çıkarmalıydım.
Bilmiyorum aslında...Belki; mesafelere yüklemeliyim özlemini.seni içime nasıl sığdırdıysam,sensizliğede lanet okumalıydım..
Belkide, uzak kalmalıydım senden,engelleri ben sıralamalıydım mesafelere.Var gücümü senden kurtulmak için kullanmalıydım.çare aramamalı,olmayışının acısını türetmemeliydim içimde.YALIN bırakmalıydım seni.Sen başlangıcım olmalıydın sonu gelmeyen,sonum olmalıydın,senden sonrası olmayan...
Seni severken ben güçsüzdüm,masumdum,ağlıyordum.Sustuğumda bana taşımıştım seni.Haykırışlarımda söyleyememiştim sevdiğimi.
Ama şimdi fazla zamanım olmadığına göre bi ÇIĞĞLIK atıyorum benden sana;
''SENİ UNUTMAM İÇİN Bİ ÖMÜR BAĞIŞLARMISIN BANA''
ARZU TEZCAN

nefis bir yazı. kimbilir hangi duygularla yazdın. kalemine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…