Zaman ilerledikce KUCULEN NESİLLER..

Ben tam tersini düşünüyorum. :26:

(Abartmıyorum) 30 yaşında görünen kızcağız 16 yaşındayım diyor.

Yalnız topicte gıda meselesine girilirse çıkılamaz. :1:

Bana da çok küçüldüler gibi geliyor. 7. sınıfa başlayan çocuklar ilkokul 4-5 gibi sanki. Biz daha iriydik harbi. Ama şimdikiler ya uzun ince anoreksik gibi ya da şişman. Orta olanlrın da boyları kısa vs normal yaşını gösteren çok az. Bizim liseye gelenlerin çoğu köy çocuğu üstelik :/

hormonlu gıdalar yüzünden daha uzadılar.. daha büyük duruyorlar.ayak numaraları bile çok büyüdü.

Annem beni gayet organik beslemis ama hala yas soruyor her yerde 25 im ben ya :(( boy 160 kilo 50 yuzum desen yuvarlak herkes yasimi duyunca sasiriyor ay iyi bir sey mi kotu mu simdi :)))

bende 20 yaşındayım hatta doğum günüm yakın boyum 1.75 ve üniversiteyi de bitirmeme rağmen en uzun arkadaşım ancak omuzlarıma çıkabildi bu yaşıma kadar :52::52:

1.65 den uzun hiç arkadaşım yok :27:

hatta bazen "yukarda havalar nasıl hehehhe " diye dalga geçilmişliğimde vardır :37:

yeni nesil gerçekten küçülüyor. süt vs. bu tür ürünlerden kaçıyorlar ancak gıda boyalı kahvaltı gevreklerinde ya da hazır olanlarını kullanıyolar...

bence küçüklükten alışkanlık hale gelmeli ki burda aile faktörü çok önemli. çocuk ne görürse onu yapar....

Annem beni gayet organik beslemis ama hala yas soruyor her yerde 25 im ben ya :(( boy 160 kilo 50 yuzum desen yuvarlak herkes yasimi duyunca sasiriyor ay iyi bir sey mi kotu mu simdi :)))

Ben de 22 yaşındayım ve hala hangi liseye gidiyorsun diye soruyorlar :D boyum da 1.58 (topuklu da giyemiyorum :14: ) Ama ben fazla dert etmemeye başladım, çünkü artık yapabileceğimiz bir şey yok :52:

kardeşimin bi arkadaşı vardı ilkokuldayken, çocuğun elinden süt düşmezdi ama o kadar kemikleri ince ve zayıftı ki

boyu da normalin çok altındaydı.

hala da öyle

süt işe yarasa o çocukta işe yarardı diye düşünüyorum.

şimdiki çocuklar, gençler ise oldukça iri ve uzun diye düşünüyorum ben de

Son düzenleme:
ben lıse yıllarımdayken kantınde harcayacak param olmazdı..face food o yılarda yemedımac gezdim resmen.1.58 boyda 53 kılo bırıyım.

kıbar gorunumlu bır ınsanım herkez aaaa ne kadar gençsın der yasım 31..böbürlenmek için yazmadım bunları belirteyım.. face food yemıyorum. seker kullanmıyorum..harici tuz koymam hiç birşeye.. hamur ıslerı cok az tuketırım. kızartma tercıhım degıldır..sigarayı bıraktım..yeni nesil diyebileceğim kim varsa örneğin kardeşim beni takip eder sosis yemem ben diyor örneğin..hamur işi yemez..boyu uzun zayıf..fizik değil saglık için bunlar dıye anlatıyorum hep ona..

ailede çok önemli bu beslenme konusunda benım ailemle en şişman 70 kılo bile yok. onunda boyu 1 75 ve erkek..

Ben de 22 yaşındayım ve hala hangi liseye gidiyorsun diye soruyorlar :D boyum da 1.58 (topuklu da giyemiyorum :14: ) Ama ben fazla dert etmemeye başladım, çünkü artık yapabileceğimiz bir şey yok :52:

aynı boydayız..yaşın ben gıbı 31 olunca bu dedıklerıne pısman olacaksın..bu kız hıc yaslanmıyor kılo almıyor dıyorlar bana..yemene ıcmene dıkkat et cok kılolu olmaz bu yeterlı..

Ben tam tersini düşünüyorum. :26:

(Abartmıyorum) 30 yaşında görünen kızcağız 16 yaşındayım diyor.

Yalnız topicte gıda meselesine girilirse çıkılamaz. :1:

face food agırlıklı olunca kılo oluyor buda yuzune bakmazsak sanıyoruz 30 yasında

yeni nesil bana görede daha gelişmiş..kardesımın arkadası 82 kılo bu yıl lıseyı bıtırdı boyuda oyle cok uzun degıl..yenı nesıl boyu uzun olmasından zıyade kılolu..ben oyle görünce çok üzülüyorum düzenli beslenmeyı birileri öğretmiş olsa..

kesinlikle konu sahibesine katılıyorum ben lise sondayım benimde boyum 1.79-1.80 diyelim yuvarlak hesap:) ben 9.sınıftayken 2010-2011 sezonundaki 11.sınıflar o kadar büyüklerdiki uzuun sakallı 20 li yaşlarda ünililer gibiydiler şimdi son sınıfım bu yıl gelen 99 lulara şöyle bir baktım aman Allahım bazıları %70i o kadar ufak gözüküyorki bu grubun çoğu erkeklerden oluşuyor kızlar daha irice.

erkektir kızdan sonra uzar gelişir evet ama bu çocuklar gerçekten çok ama çok ufak fırsatım olsa fotolarını çeker koyarım 1.45 yok boyları baksan 4 e gidiyor dersin sesler incecik ufacık minik oğlanlar:( 96-97 liler yani bizler çok daha uzunduk heleki ben heheh:14::9::43:

Boy uzunlugu genetige baglidir,obezlik te!beslenmenin bu ikisinde ufak bir rolu vardir!nasil sisman bebek saglikli oldugunun gostergesi degilse boyu uzun olan bebek te saglikli oldugunu gostermez!organik ve saglikli beslenme taraftari olmana katiliyorum sadece.

aynı boydayız..yaşın ben gıbı 31 olunca bu dedıklerıne pısman olacaksın..bu kız hıc yaslanmıyor kılo almıyor dıyorlar bana..yemene ıcmene dıkkat et cok kılolu olmaz bu yeterlı..

Ben zaten bugüne kadar en fazla 48 kilo oldum o da 5 6 yıl önceydi, şu an 45im kolay kilo alamıyorum, ama çok çabuk veriyorum. Alamamamın bir sebebi de yağlı, tuzlu çok yememem. Minyon insanlar kolay kolay yaşlarını belli etmez zaten halimden çok memnunum :D

Back