Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaman değerli acil yardımmmm!
- Konu Sahibi Rosemarie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bence kk haydar dümen danışma hattı gibim oldu hee...
kullanıcı adını alan hamile miyim diye soruyor...
6. mesaj...belli ki bunun için üye olunmuş...
aktivasyonu bekleyene kadar test alıp baksaydınız pozisyondan kurtarmayı ummazdınız...
korunmayı düşünseydiniz kürtajı yemek kadar doğal bişeymiş gibi konuşmak zorunda kalmazdınız...
aslında kürtaj bana hep korkunç gelmiştir ama şu an hamileyim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum...
Allahım kimseyi bunu yaşadıktan sonra bebeğinden etmesin...
lütfen...kürtaj olmayı bu kadar kolay ağzınıza almayın...
kullanıcı adını alan hamile miyim diye soruyor...
6. mesaj...belli ki bunun için üye olunmuş...
aktivasyonu bekleyene kadar test alıp baksaydınız pozisyondan kurtarmayı ummazdınız...
korunmayı düşünseydiniz kürtajı yemek kadar doğal bişeymiş gibi konuşmak zorunda kalmazdınız...
aslında kürtaj bana hep korkunç gelmiştir ama şu an hamileyim ve bebeğimin kalp atışlarını duydum...
Allahım kimseyi bunu yaşadıktan sonra bebeğinden etmesin...
lütfen...kürtaj olmayı bu kadar kolay ağzınıza almayın...
Birde kürtaja mecbur kalırsam, bunun ilerisi için zararı varmıdır?
ya zararı olmaz mı ya bir kre ameliyat oluyorsun en basit amelitayların bile riski var en kısa zamanda kan tahlili yaptırda bir bak bakalım önce bir netleşsin de ondan sonra gerisini düşün biz mi çok geri kafalıyız yoksa devir mi değişti anlayamadım ama aramızda da fazla yaş farkı yok 4 yaş var sanırım ben çok geri kafalıyım evlenmeden önce hadi böyle bir şey yaptınız ya prezervatif reklamları veriyorlar artık tvde ya bu ne mene bişeymiş diye alıp baksanıza evlendikten sonra yaşayın geç kalmış zevkinizi de allah allah ya
bukadar oturup düşünecene keşke sonuşlarını da düşünseydin ne demişler güzelim gelini ata koymuşlar ya kısmet demişler bunun sonuçlarınıda düşünmen gerekirdi farzet hamilesin kürtaj oldun evlendiğinde Rabbim seni cezalandırırsa sonuçlarına katlanabilcekmisin yavrunun katili oluorsun bu sitede ben dahil anne olmak için okadar uğraşan bayan arkadaşlarımız varki yapacaklarının arkasına önce bir kere düşünde dur olurmu....
Arkadaşlar merakınızı gideriyorum, test yaptım kendim. Negatif çıktı yani gebe kalmamışım. ama bu testler nekadar sağlıklı bilgiler veriyor bilemiyorum. Birde saat 19.30 gibiydi. sabah tavsiye ediliyor test. ben o yüzden gene şüpheliyim çünkü hala adet olmadım. Yarın sabah bir test daha yapacam. olmazsa bir kan testi.
Bu arada geciıkmemin sebebi daha önce hiç test yaptırmamış olmamdı. Eczaneden almaktı vs. çekindim filan. buda dip not olarak eklensin.
Bu arada geciıkmemin sebebi daha önce hiç test yaptırmamış olmamdı. Eczaneden almaktı vs. çekindim filan. buda dip not olarak eklensin.
bence sen idrar testini boşver.yarın idrar tesi alacağına kan testi yaptır.kesin sonuç
İdrar testinin doğruluk oranı hakkında bilgin varmı acaba? Bide kan testi nerde yaptırabilirim? Ne diyerek yaptırmalıyım? sonuçta ben bekarım.