• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman değerli acil yardımmmm!

Rosemarie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
10
0
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar.
Nişanlımla korunmasız ilişkiye girdim. Ben üstteydim.
adet olmama 1-2 gün vardı. ilişkiden sonra 8 gün geçti hala adet olmadım. acaba hamilemiyim? hamile kalmamam gerekiyor? ne yapmam lazım? acil yardım lütfennn!!!

Rosemarie; ben olduğunu pek düşünmüyorum ama yumurtlama döneminde olduysa ve tam bir ilişkiyse olmuş olabilir. Öncelikle bu muammayı bitirmek için bir hamilelik testi al ve yap. Çünkü 8 gün geçmiş testte muhakkak çıkar. Ancak ilk defa bu ilişki olduysa gecikmeler olabiliyor. Test negatif çıkar ama bir süre daha regl olmazsan araştırılması için bir doktora görünmen iyi olur.

walla ben hamilelik için riskli günler adete 1 hafta kala ve adetten 1 hafta sonra diye bilir ve daha fazla dikkat ederim ..

ama üstteyken hamilelik az riskmiş ..

ahh canım ya.madem ilişkiye giriyorsunuz keşke korunsaydınız.eğer yumurtlama günündeysen olabilir tabii.ama adete bir kaç gün kala hamile kalacağın ihtimali zayıf ama olabilir tabii.geçmiş olsun mu denir ne denir bilemedim şimdi.allah yardımcın olsun.

Biranlık kaza ile oldu bu olay. Umarım hamile değilimdir. adet gecikmesi beni endişelendiriyor.
Birde hemen adet öncesi ilişkide gebelik çok düşük ihtimal derler. ama sonrasında adet oluyormu yoksa gecikiyormu bilmiyorum. Çok endişeliyim. Eczaneye gidip test almakta çok zor yaa :((

Birde şunu sorayım, eğer hamile isem bu günden sonra gebeliği nasıl engelleyebilirim?
Kürtaj filanmı yapmam gerekir??? zararı varmıdır bana?? offf offf

adetlerin düzenlimidir
düzenli değilse ve öyle gecikmeler hep oluyorsa, mesela benim adetim genelde 1 hafta gecikir.5 nisanda olduysam 14-15 mayısta olurum.seninde böyle ise o zaman yumurtlama gününde olabilirsin diye düşünüyorum.ya birde 2 adet arası 35 günü geçerse yumurta olmaz diyorlar.vamı böyle bişi

Hamile kaldıktan sonra doğum kontrol hapı işe yarar mı hiç? Ne alaka?

Kürtaj olucan hemen..

Sen git bir merkeze gebelik testi yaptır hemen ona göre kürtaj olucan artık..

Adetlerim genelde düzenlidir :((

Şuandan itibaren doğum kontrol hapı kullansam işe yararmı?

Yoksa kürtajmı yaptırmalıyım??

güzelim zaten yumurta 24 yada 48 saat falan yaşar.o zaman döllendi döllendi..döllenmedi ise hamile kalmazsın.yani senin yumurtan döllenmişse zaten aradan geçmiş 1 hafta..bu zamandan sonra bişi yapamazsın ki.yani hamileleği hapla falan engelleyemezsin..kürtaj olman gerekir.umarım değilsindir..belkide sıkıntıdan geçikmiştir adetin.sen yine bir kan tahlili yaptır 10 gün geçmişse..

kadın üstte olunca hamile kalınmaz mıymış...
ülen ne cahil cühela kadınım...
8 gün fazla gecikme..bence hamilesindir...sen üstte olmaya pek güvenme...
artık engelleyemezsin de..üzgünüm...

evlenmenize ne kadar var,yaşın kaç.ilk gebelikte kürtaj olmasan diyeceğim şimdi olmayacak.benim bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ilk bebeğime.şuan ikinciye hamileyim ama öyle korkarak hamilelik geçiriyoruum ki.kürtaj olmak,atlatmak zor.ama yapacak bir şeyin yoksa kürtaj olmak zorundasın.
yaşın kaç,ne kadar süre sonra evleneceksiniz.

ben senin yerinde olsam aradan 10 gün geçmişse buğün hemen bir hastaneye gider kan tahlili yaptırırım.idrar tahliline çok güvenme

Back