Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaman değerli acil yardımmmm!
- Konu Sahibi Rosemarie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Rosemarie; ben olduğunu pek düşünmüyorum ama yumurtlama döneminde olduysa ve tam bir ilişkiyse olmuş olabilir. Öncelikle bu muammayı bitirmek için bir hamilelik testi al ve yap. Çünkü 8 gün geçmiş testte muhakkak çıkar. Ancak ilk defa bu ilişki olduysa gecikmeler olabiliyor. Test negatif çıkar ama bir süre daha regl olmazsan araştırılması için bir doktora görünmen iyi olur.
- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
Biranlık kaza ile oldu bu olay. Umarım hamile değilimdir. adet gecikmesi beni endişelendiriyor.
Birde hemen adet öncesi ilişkide gebelik çok düşük ihtimal derler. ama sonrasında adet oluyormu yoksa gecikiyormu bilmiyorum. Çok endişeliyim. Eczaneye gidip test almakta çok zor yaa (
Birde hemen adet öncesi ilişkide gebelik çok düşük ihtimal derler. ama sonrasında adet oluyormu yoksa gecikiyormu bilmiyorum. Çok endişeliyim. Eczaneye gidip test almakta çok zor yaa (
adetlerin düzenlimidir
düzenli değilse ve öyle gecikmeler hep oluyorsa, mesela benim adetim genelde 1 hafta gecikir.5 nisanda olduysam 14-15 mayısta olurum.seninde böyle ise o zaman yumurtlama gününde olabilirsin diye düşünüyorum.ya birde 2 adet arası 35 günü geçerse yumurta olmaz diyorlar.vamı böyle bişi
düzenli değilse ve öyle gecikmeler hep oluyorsa, mesela benim adetim genelde 1 hafta gecikir.5 nisanda olduysam 14-15 mayısta olurum.seninde böyle ise o zaman yumurtlama gününde olabilirsin diye düşünüyorum.ya birde 2 adet arası 35 günü geçerse yumurta olmaz diyorlar.vamı böyle bişi
Birde şunu sorayım, eğer hamile isem bu günden sonra gebeliği nasıl engelleyebilirim?
Kürtaj filanmı yapmam gerekir??? zararı varmıdır bana?? offf offf
olan olmuş.engelleyemezsinki..
olan olmuş.engelleyemezsinki..
Adetlerim genelde düzenlidir (
Şuandan itibaren doğum kontrol hapı kullansam işe yararmı?
Yoksa kürtajmı yaptırmalıyım??
Adetlerim genelde düzenlidir (
Şuandan itibaren doğum kontrol hapı kullansam işe yararmı?
Yoksa kürtajmı yaptırmalıyım??
güzelim zaten yumurta 24 yada 48 saat falan yaşar.o zaman döllendi döllendi..döllenmedi ise hamile kalmazsın.yani senin yumurtan döllenmişse zaten aradan geçmiş 1 hafta..bu zamandan sonra bişi yapamazsın ki.yani hamileleği hapla falan engelleyemezsin..kürtaj olman gerekir.umarım değilsindir..belkide sıkıntıdan geçikmiştir adetin.sen yine bir kan tahlili yaptır 10 gün geçmişse..
- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
- 158
evlenmenize ne kadar var,yaşın kaç.ilk gebelikte kürtaj olmasan diyeceğim şimdi olmayacak.benim bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ilk bebeğime.şuan ikinciye hamileyim ama öyle korkarak hamilelik geçiriyoruum ki.kürtaj olmak,atlatmak zor.ama yapacak bir şeyin yoksa kürtaj olmak zorundasın.
yaşın kaç,ne kadar süre sonra evleneceksiniz.
yaşın kaç,ne kadar süre sonra evleneceksiniz.