zam miktarları

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
iş yerinizde yüzde kaç zam yapıldı.. bizim bugün açıklanacak ama beklentim çok yok hayırlısı bakalım :)

Benim durum biraz farklı sanırım.. Ben sıfırdan yetiştiğim için maaş biraz düşüktü o yüzden %25 aldım ben :) Kendimi geliştirme payım dahil

Çalışmıyorum ama eşimin şirketinde memurlara %8-12 arasında yapılıyor performansa göre.

senede 1 kez zam yapılıyor , %6 oranında. Ama tabi maaş + yemek + agi + prim le normal görünen, yani elime geçen toplam paranın aslında sadece devede kulak olan "maaş" kısmına gelince o zam, bi halta yaramıyo. Yarın maaş günü , zamlı almamız gerekiyor , bakalım ayın kaçına sarkacak....

Özel sektördeyim. Bizim zam yüzdeyle değil ama her altı ayda bir zam alırız. Yılbaşında 100 TL, 6.ayda da 50 TL zammımız var. fiks

%3 ne yaa hiç yapmasalarmış bende bizimkilere kızıyorum %10 en düşük performansa göre artıyo işte

Allahından bulasıca patronum geçen yıl Şubat ayında vermesi gereken maaşı Ağustos ayında verdi % 8 bir buçuk yıllık zam olmuş oldu yani. Şimdi de Ağustos aynıda yapacağını söylüyor. Bu adam bir de 1 Mayıslarda işçi hakkını savunmak için meydanlarda başı çekiyor rezil herif. Bir keresinde demiştim sen öyle meydanlara çıkıp işçi hakkı savunuyorsun savunmasına da senin işçilerin hakkını kim savunacak onu bilmiyorum işte diye anlamamazlıktan geldi ama anladığımı bal gibi biliyorum. Ohhh içimde kalmadı ya önemli olan o :)

Özel sektör
dolar olarak alıyoruz maaşımızı
ılk 6 ay için baan sanırım cok emin değilim %5 yapıldı, temmuzda bir %5 daha olacak . öyleyani

Ben bugün aldım maaşımı, %8

Maaş yüzdesi aslında pek bir şey ifade etmez. 2000 tl alan adamla 7000 tl alan adama aynı oranda zam yapılmaz eğer tüm personele aynı oranda maaş yapılacak gibi bir kural yoksa ya da maaşlar birbirine yakın değilse.

bizimde şuan açıklanıyor tek tek ama tahminim yüzde % 7 falan. klasik bi laf ama amaan iş olsun da :))) doğalgaz elektiriği ne yapıcaz bilmem bu zamlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…