muzlupasta Guru Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2009 885 755 17 Ekim 2015 Konu Sahibi misssimsek #21 misssimsek uyandin mi?
misssimsek acemi hanım Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2014 702 606 17 Ekim 2015 Konu Sahibi misssimsek #22 muzlupasta .!.: misssimsek uyandin mi? Genişletmek için tıkla... günaydın =(( uyandım canım 6 da fena bi griple boğaz ağrısıyla geri uyudum =(( tam gaza geldim ders çalışayım diye hasta oldum bide =((
muzlupasta .!.: misssimsek uyandin mi? Genişletmek için tıkla... günaydın =(( uyandım canım 6 da fena bi griple boğaz ağrısıyla geri uyudum =(( tam gaza geldim ders çalışayım diye hasta oldum bide =((
muzlupasta Guru Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2009 885 755 17 Ekim 2015 Konu Sahibi misssimsek #23 misssimsek .!.: günaydın =(( uyandım canım 6 da fena bi griple boğaz ağrısıyla geri uyudum =(( tam gaza geldim ders çalışayım diye hasta oldum bide =(( Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım. Ben de uyandım ama çalışmadım çok uykum vardı daha alışamadm uyudum yine, neyse denemeye devam:)
misssimsek .!.: günaydın =(( uyandım canım 6 da fena bi griple boğaz ağrısıyla geri uyudum =(( tam gaza geldim ders çalışayım diye hasta oldum bide =(( Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım. Ben de uyandım ama çalışmadım çok uykum vardı daha alışamadm uyudum yine, neyse denemeye devam:)
misssimsek acemi hanım Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2014 702 606 18 Ekim 2015 Konu Sahibi misssimsek #24 muzlupasta .!.: Geçmiş olsun canım. Ben de uyandım ama çalışmadım çok uykum vardı daha alışamadm uyudum yine, neyse denemeye devam:) Genişletmek için tıkla... biraz toparladım kendimi yarın kalkıyorum inşallah 6 da =)
muzlupasta .!.: Geçmiş olsun canım. Ben de uyandım ama çalışmadım çok uykum vardı daha alışamadm uyudum yine, neyse denemeye devam:) Genişletmek için tıkla... biraz toparladım kendimi yarın kalkıyorum inşallah 6 da =)