ZALAIN kullanan varsa bi bakabilir mi lütfenn???

krizantem_0

Kem alat ile kemâlat olmaz!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
888
81
123
arkadaşlar gecen hafta vajinamda şişlik kaşıntı oluşru doktora gittim zalaın adlı fitili verdi bana.içinde bi tane fitil vardı.kullandım tam geçmedi.acaba tekrar doktora gitmeden eczaneden kendim alıp kullansam olur mu..aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfen.

canım geçmiş olsun, ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Bana doktor 2 tane yazdı. Önce birini kullan dedi, 3-4gün sonra ikincisini kullan dedi. Bu arada ilişki yasak dedi. Aynen uyguladım, ama tam olarak akıntım geçmedi yinede.Ben de kontrole gittiğimde söyledim, bu sefer başka bir fitil verdi, içinde 6-7 tane fln vardı, her gece kullanılıyordu o. Onu da kullandım, şimdi iyiyim. Zalaini de gece yatarken kullan canım. Fazla ara vermeden eczaneden ikinciyi alıp kullan istersen

yani tekrar doktora gideyim mi yoksa gitmeden eczaneden alayım mı?bi problem olur mu acaba.bi de bnm doktor hiç ilişki yasak falan demedi.bide utanarak yazıyom ama bendeşişlik oluşması ilişkiden sonra oluyordu.sende de mi öyleydi? zalaın kullandım gene oldu.şimdi doktora gitmeden eczaneden alsam zararı olur mu acaba? cevb için çok teşekkür ederim

Bende öyle şişlik fln yoktu sanki, ama kaşıntı ve akıntı vardı. Akıntım kokuluydu, yani normal fizyolojik akıntı değildi.
ilk kullandım geçmeyince ikinciye başka fitil verdi. Bu sefer geçti.
Mesajda da yazdığım gibi; Kadınlarda her zaman normal bir vajinal akıntı vardır. Rengi şeffafımsı ve kokusuzdur. Senin şuanda olan akıntın böyleyse ve kaşıntın yoksa iyileşmişsindir. Ama vajinanda kaşıntı yanma varsa, akıntının rengi yeşil, sarı , süt kesiği gibi beyaz ya da kahverengi ise ya da kötü bir kokusu varsa muhtemelen iyileşmemiştir. Tabiki en doğrusunu seni muayene eden doktor söyleyecektir, görmeden yorum yapmak çok da doğru değil ama, yine de fikir olsun diye yazdım canım umarım yardımcı olabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…