Zafer Çağlayan'ın Bozdurduğu 4 Bin Cumhuriyet Altını Düğünde Takılmış

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Zafer Çağlayan'ın Bozdurduğu 4 Bin Cumhuriyet Altını Düğünde Takılmış
Türkiye > Gündem-
22 Aralık, 21:36'da eklendi

AKP'li üç eski bakan, MASAK uzmanının malvarlıklarıyla ilgili bilirkişi raporuna yanıt olarak Meclis Soruşturma Komisyonu’na üç yeni başvuru yaptılar. Zafer Çağlayan , bozdurduğu 4 bin Cumhuriyet altınının iki oğlunun düğününde takılan takılar olduğunu söyledi.

Erdoğan Bayraktar dışında, Muammer Güler , Zafer Çağlayan ve Egemen Bağış , bilirkişinin “kayıtlı gelirleriyle orantılı değil” dediği bazı mallarıyla ilgili kaynaklarını açıkladılar.

Hürriyet.com.tr'den Bülent Sarıoğlu'nun haberine göre; eski bakanlar, kendileri ve çocuklarının üzerine olan şirketlerin muhasebe kayıtları ve yevmiye defterlerini göndererek şirketlerinin kârlarını servetlerinin kaynaklarından biri olarak gösterdiler. Egemen Bağış ayrıca ailesinden kalan malların tapularını Komisyon Başkanlığı’na gönderdi. Ayrıca üç bakan da “2103 dışındaki kayıtların komisyonun görev ve yetki alanına girmediğini” savundular.

Bu konu komisyonda uzun tartışmalara neden oldu. CHP’li üyeler, operasyon 2103’te de olsa bakanların tüm bakanlık döneminin inceleme kapsamında olduğunu, komisyonun böyle sınırlanamayacağını savundular.

Zafer Çağlayan, oğlu Ahmet Çağan Çağlayan ’dan kendisine borç gönderilen 1 milyon 50 bin liranın kaynağını iki çocuğunun düğünlerinde takılan takılar olarak göstermişti. Bilirkişi raporunda bu konuda “Altınların hangi tarihte, kim tarafından götürüldüğüne ilişkin bir bilgiye ise yer verilmediği” belirtilmişti.

Bununla ilgili de komisyona belge gönderen Çağlayan, kuyumcudaki işlemde 4 bin Cumhuriyet altını bozdurduğunu beyan etti. Bilirkişi, bakanların yeni dilekçeleri ve beyanları ile önceki raporu karşılaştırarak yeni bir rapor yazacak.

• T24
Haberin Tamamı İçin: http://t24.com.tr/haber/zafer-caglayanin...

bize bi avuç küçük altın ancak takıldı, fakirmiyiz biz

Ben artık kızmıyorum bunlara,4000 altının düğünde takıldığına inanıp bunlara Müslüman diyenlere kızıyorum sadece.
Rabbim sorar öbür dünyada hepsine ,onlarda bu yolsuzluklara ,hırsızlıklara göz yumdukları için çoluk çocuğumuzun rızkını yiyorlar.Hakkımı helal etmiyorum hiçbirine..

Ben 4000 altın takıldığına inanıyorum düğünde.Kimlerin taktığının ne taktığının listesi de vardır.Ricacı olmaya gidildiğinde listeden kontrol bile ediliyordur.Annelermiz de yapar Ayşe nişanda çeyrek taktı bizde onun kızına çeyrek takalım derler gelenek olarak.Oğlunun düğününü spor salonunda yapan başbakan var.Sandıklar kondu altınlar paralar bunun içine atıldı Benim en çok takıldığım ihtiyaç olmayan bir aksesuara 700bin verebiliyorsan gerideki birikimin nedir ?

Rabbim sorar öbür dünyada hepsine ,onlarda bu yolsuzluklara ,hırsızlıklara göz yumdukları için çoluk çocuğumuzun rızkını yiyorlar.Hakkımı helal etmiyorum hiçbirine..

yolsuzluk yapanada bunu haklı göstermeye çalışana da bende hakkımı helal etmiyorum.

kaçtan bozdurdu acaba altın çok düştü bu sıra

Aşiret dügünü tarzında ise dogru olabilir. Benim annemin babamın köyünde dügün oldu daha bu yaz. Evlenenleri tanımam etmem... Orada bile yaklaşık 400bintl lik altın takılmıştı çifte. Biraz görgüsüzlükle alakalı aslında.

4000 altın düğünde takıldı.

Milyonlarca ağaç dikildi.

He he deyip geçelim.

Sadece 4000e kadar saymak kaç saattir hesaplayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…