Zaditen damla sorunsali lutfen yardim

bagci_emine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
1
0
38
Merhaba güzel kadınlar bebegim 18baylik geçen ay alerjik rinit tanisiyla zatiden damla verdi doktor tamda emzirmeyi bıraktığım döneme denk geldi bu an memede uyuyan bir bebekti sabahlara kadar üstelik nasıl uyutucam derken oksuruk oldu ve ben bunilaci kullanmaya başladım gece deliksiz uyutuyor bi kere evet alerjsiide öksürüğü de rahatladı ancak artık kesmem gerekiyor iki haftayı doldurduk bi kac gun vermedim asla uyumadi gündüz uykuları bozuldu üstüne aşırı eziyetli ve mizmiz çocuğunun karakterindegisti resmen damlanın yan etkisimidir yoksa meme bırakma döneminin verdiği huzursuzluk mu cozemedim çok mutsuz haliyle bende öyleyim bu kısmı nasıl asicam yardım istiyorum belkide destek bekliyorum çaresizim dostlar....

Benim oğlumda 3 yaşındandan beri zatiden şurup alecast hap kullanıyor alerjik rinit den dolayı ilk zamanlar uykuda yapar ama ben uykusunu ilaca değil rahatlamasına bağlıyorum sonbahar mevmisimi ve ilk bahar mevsiminde de alerjenler resmen kuduruyor iki ilaç kullanmama rağmen oğlum hastalıktan kurtulumamıyor sizde kestiginiz icin bebeğiniz içten içe alerjenin verdiği hastalıktan dolayı keyifsizdir doktorunuz duzenli hergün hasta olmasada kullan demedimi çünki zaten bu ilac katagorisi hasta olmadan önce kullanılırki hasta olmasın diye alerjik rinit maalesef omur boyu ilac kullanmayı gerektiren bir hastalık sadece ergenlik donemi veya biraz orta yaşlarda ahır gecmez

Merhaba güzel kadınlar bebegim 18baylik geçen ay alerjik rinit tanisiyla zatiden damla verdi doktor tamda emzirmeyi bıraktığım döneme denk geldi bu an memede uyuyan bir bebekti sabahlara kadar üstelik nasıl uyutucam derken oksuruk oldu ve ben bunilaci kullanmaya başladım gece deliksiz uyutuyor bi kere evet alerjsiide öksürüğü de rahatladı ancak artık kesmem gerekiyor iki haftayı doldurduk bi kac gun vermedim asla uyumadi gündüz uykuları bozuldu üstüne aşırı eziyetli ve mizmiz çocuğunun karakterindegisti resmen damlanın yan etkisimidir yoksa meme bırakma döneminin verdiği huzursuzluk mu cozemedim çok mutsuz haliyle bende öyleyim bu kısmı nasıl asicam yardım istiyorum belkide destek bekliyorum çaresizim dostlar....
Merhaba öncelikle geçmiş olsun alerjik rinit rahatsızlığı ilaç kullanınca geçen bı hastalık değil maalesef bende rinit hastasıyım ve bugün 6 yaşındaki oğlumu sürekli tekrarlayan öksürük şikayeti üzerine götürdüm bizede alerjik rinit tanısı koyuldu kendimden biliyorum bu rahatsızlıkta ilacı düzenli kullanıldığında şikâyetler azalır bazen tamamen kaybolur egerki iyi oldu artık bırakayım dersen hata yaparsın en başa dönersin bebeğin henüz küçük sen yinede dr danışarak devam et yada biraktir çünkü rinit rahatsızlığında sadece öksürük hapşırma değil burun tikanmasi kulak göz kaşıntısı geniz akıntısı oluyor bı nevi geçmeyen bilmeyen bir soğuk algınlığı gibi düşünün çeken bilir bunu ( ben ) tekrar geçmiş olsun

Diğer arkadaşlar gereken her şeyi yazmış zaten ben de bu kervandayim, 3yasinda oğlum iki buçuk senedir kullanmadığımız alerjik şurup kalmadı kasintidan çocuğun kafa içi hep tırnak tırnak duş alinca kremler falan, şuruplar da devam, 6yasina kadar bı böyle gider dediler, çocuk doktoru, cildiye, alerji bölümü hep aynı cevap, o yüzden sizde bı sorup devam edin ilaca baska çareniz yok gibi, kullanmayinca tıkanıklık öksürük hep baştan başlıyor, toz, polen, havadaki değişiklikler bile herşey hemen tıkıyor

İlacı iki hafta sonra kesmenizi doktor mu söyledi?
Eğer öyleyse doktorunuzu değiştirin doğru düzgün bir alerji doktoruna gidin
Yok kendi kafanıza göre ilacı kesiyorsanız evladınıza yazık

X