Merhaba arkadaşlarım ben bu yıl çok şükür ki kadrolu zabıt katipliğini kazandım.
Eğer çıkan metinler, hangi metinlerin daha zor olabileceği hakkında sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.
İnanın herşey torpil değilmiş ben bu sınavla anladım. Kendinizi torpil diyip salıvermeyin arkadaşlar.
Çok çalışınca oluyor.
Öncelikle kpss 'niz biraz yüksek olmalı 80 üstü.
Adaletten mezun olmak üzere ya da mezun olmalısınız.
Klavye olarakda yüksek yazmalısınız.
Siz zaten bunları biliyorsunuzdur.
Neyse başka sormak istedikleriniz. Mülakat zamanı çalışmalarınızda.
Metin çalışmalarınızda nasıl çalışmanız gerektiğine dair programda yardımcı olmaya hazırım.
Umarım gerçekten isteyen başarılı olur.İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
mrb. ben bu sene grmek ıstıyorum fakat yazamıyorum 10 parmakla siz nasıl yazdınız ve bu snv ıcın kpss puanı 70 degılmıydı en alt snır.biraz anlatrsınız sevınırım neler yapmm gerekır.
bende seneye 2.sınıfta olcam sosyoloji okuyorum ve seneye başvuracağım
sanırım bilgisayar diploması almak gerekiyormuş
zaten klavyem çok iyi on parmak
kısmet
bu arada hayırlı olsun
ben de girdim 2 dir olmuyor birinde mülhakata kaldım ama en son girdiğimde olmadı çok heyecanlandım ben size heyecanınızı nasıl yendiniz diye sormak istiyorum çünkü bende iyi yazıyorum 150 -160 bazen düşüyor tabi benim .benden kpss puanı daha düşük arkadaşım girdi ben puana çok baktıklarını sanmıyorum aynı şartlardaydık da, oda lise mezunu tabi adalete öncelik tanınıyor ama bence sadece yazı ve size bakıyorlar.benm heyecanımı yenmem biraz zor gibi panik çok fazla bende ilaç isimleri duyyorum doktora gitcem ve konuşcam bakalım inşallah bana uygun bir ilaç verir birde icra memurluğu var diyorlar bu sene bilginiz var mı
icra memurluğunda ne yalan söyliyim umudum vardı bir ay öncesine kadar ama hala bir açıklama vs yok ilanı kısmen çıktı ne kadar kişi alıncak o da belli oldu 2012 yılı içerisinde de denildi ilanda ama tarih yok onun için düşünüyorum eğer kpss den sonra olursa ne zaman yetişecek de olacak kpss den sonra olursa zaten aralık sonu gibi zabıt katipliği ilanı veriliyr kafam karman çorman oldu umut dünyası beklemekten başka çare yokHeyecan konusunda belirli birşey yapmadım. Heyecanım yendimde denemez aslında. normalde 200lerde yazarken bu sınavda 153 yazdım.
Eğer hiç klavye çalışılmazsa tabiki heyecanda işin içine girince 90 geçilmeyebilir.
Ben özellikle 1 gün arayla çalışıyordum bunuda aklınızda bulundurabilirsiniz.
Ve sınavdan 2 gün önce çalışmanızı bırakmanızı, sınavdan yarım saat öncede çıkıcak metni 5-6 defa yazmanızı tavsiye ederim. tabi ilk giren grup değilseniz. kpss puanı+mülakat puanıyla giriliyor.
kpss puanı tabiki önemli. Ama tabiki dış görünüş,tavır v.s de çok çok önemli.
Örneğin bir kişi 70 puan almıştır ama diksiyon olsun dış görünüş olsun tavır olsun kendini ifade etme tarzı olsun çok daha iyidir o girer.
Ama 85 puan almıştır kendini ifade edemiyodur olmamıştır.
Mülakatta uyulması gereken bir çok kural var.
Bazı kişiler yok artık karşımızdaki kişilerde insan bu kadar ince düşünmemek gerek diye baksalarda bu tür fikre sahip olan kaç kişi tanıdıysam kazanamadı. Mülakatta en ince detaylara önem vermelisiniz.
ilaç kullanmanızı tavsiye etmem. ters tepme olasılığıda var. icra memurluğu sınavının olabiliceğini pek düşünmüyorum ben artık.
Ama inş olur diğer sınav şubatta başarılar:)
arkadaşlar diyelim mülakatta kadar hepsini gçtik sınavların mülakatta neler cıkıyor nasıl geçtı sızın sınavlarınız girenler varsa anlatrsnız iyi olur birde ben duymustum noktalama işaretleri yok diye
icra memurluğunda ne yalan söyliyim umudum vardı bir ay öncesine kadar ama hala bir açıklama vs yok ilanı kısmen çıktı ne kadar kişi alıncak o da belli oldu 2012 yılı içerisinde de denildi ilanda ama tarih yok onun için düşünüyorum eğer kpss den sonra olursa ne zaman yetişecek de olacak kpss den sonra olursa zaten aralık sonu gibi zabıt katipliği ilanı veriliyr kafam karman çorman oldu umut dünyası beklemekten başka çare yoksize hayırlı olsun bu arada kendi derdimden sizi kutlamadım ben
icra memurluğunda ne yalan söyliyim umudum vardı bir ay öncesine kadar ama hala bir açıklama vs yok ilanı kısmen çıktı ne kadar kişi alıncak o da belli oldu 2012 yılı içerisinde de denildi ilanda ama tarih yok onun için düşünüyorum eğer kpss den sonra olursa ne zaman yetişecek de olacak kpss den sonra olursa zaten aralık sonu gibi zabıt katipliği ilanı veriliyr kafam karman çorman oldu umut dünyası beklemekten başka çare yoksize hayırlı olsun bu arada kendi derdimden sizi kutlamadım ben
Ben anadolu lisesi mezunuyum. zabıt katipliğinde okul önemli mi ?
Merhaba arkadaşlarım ben bu yıl çok şükür ki kadrolu zabıt katipliğini kazandım.
Eğer çıkan metinler, hangi metinlerin daha zor olabileceği hakkında sorularınız olursa cevaplamaya hazırım.
İnanın herşey torpil değilmiş ben bu sınavla anladım. Kendinizi torpil diyip salıvermeyin arkadaşlar.
Çok çalışınca oluyor.
Öncelikle kpss 'niz biraz yüksek olmalı 80 üstü.
Adaletten mezun olmak üzere ya da mezun olmalısınız.
Klavye olarakda yüksek yazmalısınız.
Siz zaten bunları biliyorsunuzdur.
Neyse başka sormak istedikleriniz. Mülakat zamanı çalışmalarınızda.
Metin çalışmalarınızda nasıl çalışmanız gerektiğine dair programda yardımcı olmaya hazırım.
Umarım gerçekten isteyen başarılı olur.İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
bu derslerin soruları mülakatta sözlümü yoksa yazılı sınavmı oluyorMülakatta genel kültür inkilap tarihi, tarih soruları geliyor .
Ve kendini ifade etme yeteneğine konuşma şekline v.s bakılıyor.
Noktalama işaretleride adliyeye göre değişiyor.
Bizimkinde vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?