Memur değilim ama şu konuda tavsiyem olur size, eğer kpss yi geçip klavyeden sınava girerseniz büyük adliyelerde değil de küçük ilçelerdeki adliyelerde deneyin. Sınava giren sayısı ne kadar çok olursa şansınız daha da azalır.Merhaba arkadaşlar. Şuanda özel bir şirkette yönetici olarak çalışmaktayım ancak devlet memuru olarak atanmayı çok istiyorum. Üniversiteden mezun olalı uzun zaman oldu bu yüzden kpss konularını hepsini unuttum. En düşük puanla atanabilecegim katiplik var. Çalıştığım iş dolayısıyla da klavye hakimiyetim çok iyi.. 3 dakikada 180-200 net kelimeyi rahatlıkla yazabiliyorum.
Biliyorum ki konumun etkileşimi az olacak ama yine de şansımı denemek istedim. Aranızda benim gibi bu sınava hazırlanan veya halihazirda katip olan varsa bilgi alışverişi yapalim veya sürecin nasıl işlediğiyle ilgili sohbet edelim istedim...
İlgili arkadaşların yorumlarini bekliyorum :)
Çok haklısınız. Önemli bir taktik. Ama bu noktada da aklımı kurcalayan birşey var umarim adamcilik devreye girmez.. küçük yerlerde o işler çok oluyo duyduğum kadarıyla..Memur değilim ama şu konuda tavsiyem olur size, eğer kpss yi geçip klavyeden sınava girerseniz büyük adliyelerde değil de küçük ilçelerdeki adliyelerde deneyin. Sınava giren sayısı ne kadar çok olursa şansınız daha da azalır.
Bol şans diliyorum.
Büyük yerlerde daha fazla var emin olunÇok haklısınız. Önemli bir taktik. Ama bu noktada da aklımı kurcalayan birşey var umarim adamcilik devreye girmez.. küçük yerlerde o işler çok oluyo duyduğum kadarıyla..
Kac net kelime yazdiniz acaba?Bende bu sene girdim sınava ama henüz açıklamadılar
115 yazdımKac net kelime yazdiniz acaba?
Girdiginiz adliyedeki katilima bagli işte ve kaç kişi alacaklarina. İnslh emeklerinizin karşılığını alirsiniz115 yazdım
Büyük telegram grubu var linkini vereyim isterseniz, hem aklınıza takılanı sorabileceğiniz, hem güncel haberleri alabileceğiniz hemde klavye yarışmaları yapılan yer kendinizi geliştirmiş olursunuzalımları nerden takip edebiliriz peki?açılacak sınavları vs.
çok sevinirim teşekkür ederimBüyük telegram grubu var linkini vereyim isterseniz, hem aklınıza takılanı sorabileceğiniz, hem güncel haberleri alabileceğiniz hemde klavye yarışmaları yapılan yer kendinizi geliştirmiş olursunuz
çok sevinirim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?