• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zabıtayı gören sakat dilenci böyle iyileşti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
BURSA’nın Gemlik İlçesi’nde pazar yerinde dilencileri toplayan zabıta memurları, ilginç görüntülerle karşılaşıyor. Tekerlekli sandalyede dilenen Hakan Dol zabıtaya önce direndi, sonra ayağa kalkıp yürüyerek pazar yerinden uzaklaşmak istedi.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

GEMLİK(Bursa), (DHA)

Gemlik’te pazar yerlerinde dilencilik yapanlara karşı zabıta ekipleri seferber oldu. Ekipler, Salı Pazarı’nda tekerlekli sandalye ile dolaşarak felçli olduğunu ve yürüyemediğini söyleyip para isteyen Hakan Dol’dan bölgeden uzaklaşmasını istedi. Ağzında maske de bulunan Dol zabıta memurlarına direnerek, sakat olduğu konusunda ısrar etti. Zabıta memurlarının elinden tutarak kaldırdığı Dol, bu kez ayağa kalkarak tekerlekli sandalyesi ile pazar yerinden uzaklaşmak istedi. Sakat olduğunu öne süren Hakan Dol’un yaptıkları zabıta tarafından fotoğraflarla görüntülendi. Zabıta memurları, merkezlerine getirdikleri Hakan Dol’a, Kabahatlar Kanunu’na muhalefet suçundan 208 TL para cezası kesti Cebinden 157 TL çıkan Hakan Dol, daha sonra zabıta karakolundan yürüyerek uzaklaştı.

http://www.milliyet.com.tr/zabitayi-goren-sakat-dilenci-boyle-gundem-2148802/

Bu dilencileri önce toplayıp sonra salmayın artık, dilencilik sektör oldu resmen:KK12: x sokaktan topluyorsunuz y sokağında dilenmeye devam ediyorlar.
Insanların vicdan ve merhametini sömürüp duruyorlar, yalan yok eskiden Hiçbirini boş geçmiyordum, zira isteyenin gerçekten ihtiyaç sahibi olup olmadığından ziyade Allah rızası için yapıyordum ama baktım olacak gibi değil, sokaktan aşağı doğru inerken dayanamayıp ilgilenmişsem aynı sokaktan dönerken aynı kişi bakıyorum yeniden önüme çıkıyor, birgün tepem attı söylendim artık, yok attık daha neler giderken tamamdı da birde dönerken mi istiyorsun bari insanların yüzünü aklına kazı da aynı duvara 2 kere toslama dedim:KK62:
Gerçekten yeter, böyle yapanlar yüzünden asıl ihtiyaç sahipleri, garibanlarında hakkına giriyoruz :KK20:

Gerçek ihtiyaç sahiplerinin haklarını da sırtlarına alarak daha da ağırlaştırıyorlar yüklerini.
Hiç mi vicdan yok bunlarda.
Hastalık kullanmak nasıl bir insanlıktır .

Haberi izledim. Utancından mı gülüyordu yoksa arsızlığından mı anlayamadım.
Zabıta da oldukça kibardı.

Back
X