- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.367
- 333
- Konu Sahibi FairyDaphne
Buna son 5-6 yıldır oldukça çok rastlıyorum. Özellikle ailesinden farklı illerde okuyan z kuşağı kızlar maalesef sosyal medyada ün ve/veya kolay para kazanmak tutkusuyla sanal-gerçek hayatta eskortluğa yani hayal kadınlığına başlıyor. Önce instagramla başlıyorlar sonra onlyfans açıyorlar sonra da işi pratiğe döküp reelde yapıyorlar.. çoğu dubai’ye falan gidip yapıyor hatta. öğrenci halleriyle rezidanslarda yaşıyorlar. ailelerinin çoğunun haberi yok ve ailelerinin çoğu muhafazakar ve sosyokültürel olarak alt seviye. ailelerinin evlerine gidince kapanıp okulun olduğu şehre gidince açılanlar da var. bu sebeple zaten pandemi döneminde online eğitime çok fazla karşı çıkmışlardı.
bu şekilde yapmayı gözü yemeyenler ise sugar daddy buluyor evli yada bekar yaşlı erkeklerle para için uzun süreli ilişki yaşayıp metres oluyorlar.
Ben artık bu kızları yapmayın, etmeyin demekten yoruldum. bize y kuşağı kadınları olarak kendi ayaklarımızın üzerinde durmak öğretildiğinden ahlaklı şekilde çalışmayı tek koşul olarak görüyoruz. Ama yeni nesil kolay para kazanmak istiyor. Yeni neslin erkekleri iddia ve kripto paraya sarıyor, kızları ise anlattım.
Diyorum acaba vaktiyle rus kızlarını çok mu eleştirdik hor gördük de bunlar başımıza geldi.
Evli değilim ama bu ülkede özellikle kız çocuk yetiştirmek istemezdim. Kız çocuğu olanlara Allah kolaylık versin.
Bu konuda karşılaştığınız durumlar var mı benim gibi? Bu durum nasıl düzelir?
bu şekilde yapmayı gözü yemeyenler ise sugar daddy buluyor evli yada bekar yaşlı erkeklerle para için uzun süreli ilişki yaşayıp metres oluyorlar.
Ben artık bu kızları yapmayın, etmeyin demekten yoruldum. bize y kuşağı kadınları olarak kendi ayaklarımızın üzerinde durmak öğretildiğinden ahlaklı şekilde çalışmayı tek koşul olarak görüyoruz. Ama yeni nesil kolay para kazanmak istiyor. Yeni neslin erkekleri iddia ve kripto paraya sarıyor, kızları ise anlattım.
Diyorum acaba vaktiyle rus kızlarını çok mu eleştirdik hor gördük de bunlar başımıza geldi.
Evli değilim ama bu ülkede özellikle kız çocuk yetiştirmek istemezdim. Kız çocuğu olanlara Allah kolaylık versin.
Bu konuda karşılaştığınız durumlar var mı benim gibi? Bu durum nasıl düzelir?