z.burnu cıvarları doktor hastane...

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
28
38
arkadaslar z.burnu velıefendının karsısında oturuyorum. doktorumdan memnunum aslında ama bıraz uzak ve benım tek basıam gıttıgım zamanlarda zor oluyor. bu yuzden yakın bı yerlerde doktor ve hastane bakınıyorum bende. ıncırlı,bakırkoy,zeytınburnu taraflarında bana onerebılecegınız hastane ve doktor varmı? ssk lıyım ben buda onemlı tabı. medıcal park bahcelıevler ve z.burnu avrasya hastanesıde olabılır ve tercıhım, iş ki oralarda ıyı bı doktor bulmak...:emir_bebek:

cnm benim arkadaşım surp pirgiç luset hn a gidiyor.çok da memnun.bide benim eşim medikalci sürekli ameliyatlara falan giriyo o hastaneyi çok met eder çok temiz sterilizasyonu çok güzel falan die.ben tavsiye ederim cnm.sağlıklı doğumlar sana.

arkadaslar z.burnu velıefendının karsısında oturuyorum. doktorumdan memnunum aslında ama bıraz uzak ve benım tek basıam gıttıgım zamanlarda zor oluyor. bu yuzden yakın bı yerlerde doktor ve hastane bakınıyorum bende. ıncırlı,bakırkoy,zeytınburnu taraflarında bana onerebılecegınız hastane ve doktor varmı? ssk lıyım ben buda onemlı tabı. medıcal park bahcelıevler ve z.burnu avrasya hastanesıde olabılır ve tercıhım, iş ki oralarda ıyı bı doktor bulmak...:emir_bebek:

ethica incirli hastanesi nde uğur kal var. benim dr. um kendisi, şiddetle tavsiye ederim. bir de aynı hastanede ali paşa oskay var, o da çok iyi bir dr. ikisini de tavsiye ederim. uğur bey in biraz daha pahalı ali paşa bey e göre. ama ikisine de aldıkları para helal. ssk geçiyor.
yalnız dogum yapmak için iyi değil hastane. dogum için medical park b.evler i tercih ettim. dr. umu alıp oraya gittim.

X