• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yzmde Beyaz ya bezeleri kyor imdaat:((

sanırım çoğu kadında var bendede var çok gıcık gidiyorum dok gittim bi ilaç verdi yüzümü fena soydu kızardı yanık gibi oldu şuan kırmızılıkta soyulmada yok ama hem sivilceler var hemde yağbezesi:(((

doktorun yapabileceği bir iş değil zaten ilaç ve krem verip gönderiyorlar klasik olarak ve genelde pek bir işe yaramıyor
bunların oluşmaması için düzenli cilt bakımı şart
sakın ama sakın sıkmayın iz kalır eğer illaki sıkmak istiyorsanız en az 20 dk yüzünüze buhar tutup o şekilde sıkma yapın bir de sakın tırnaklarınızı kullanmayın sıkma yaparken
bana kalırsa en garantisi cilt bakımı yaptırmak ve evde de düzenli bakımlarınızı devam ettirmek bir de yağlı yiyecekler, fast fooddan uzak durmak...

Aynı durumdan muzdaripim. Benim son yaptırdığım kan tahlillerimde ne şeker, ne kolestrolüm yüksek aksine çok çok düşük ama yüzümde beyaz yağ bezeleri var. Kızartma ve yağlı gıdada çok nadir tüketirim ama ne yaparsam yapayım o yağ bezeleri yüzümden gitmez yalnız cildim çok yağlıdır. Ben fazla uğraşmadım da açıkçası ama mutlaka bir çözümü vardır yoksa da olmalı :26:

arkadaşlar öncelikle selamlar,
5 senedir elmacık kemiğimden şakaklara doğru minik minik beyaz kabarcıklar var,okadar kötü ki hele güneşte....elimi değdiremiyorum huylanıyorum pütür pütür...
birkaç kere cilt bakımı yaptırdım pek fayda etmedi tekrar çoğaldılar...Dr. gittim içten gelen bir rahatsızlık değil,cilt yapın böyle dedi..bana bir krem verdi sadece geceleri sür deriyi soyuyor onlarda dökülür sonrada haftada bir sürersin dedi..3 tl. lik bir krem 5 gündür sürüyorum sızıdan başka bişey yok,daha sonraları ne olu bilmiyorum....
çıldırcammmmm :84:

arkadaşlar öncelikle selamlar,
5 senedir elmacık kemiğimden şakaklara doğru minik minik beyaz kabarcıklar var,okadar kötü ki hele güneşte....elimi değdiremiyorum huylanıyorum pütür pütür...
birkaç kere cilt bakımı yaptırdım pek fayda etmedi tekrar çoğaldılar...Dr. gittim içten gelen bir rahatsızlık değil,cilt yapın böyle dedi..bana bir krem verdi sadece geceleri sür deriyi soyuyor onlarda dökülür sonrada haftada bir sürersin dedi..3 tl. lik bir krem 5 gündür sürüyorum sızıdan başka bişey yok,daha sonraları ne olu bilmiyorum....
çıldırcammmmm :84:

aynısının tıpkısı bana da oldu. cildim yandı kızardı soyuldu zombi gibi oldum. sonrasnda bi halt olmadı. hatta daha da büyüdüler:(( ya nolur şuna bi çare bilen yokmu ağlıcam

Back
X