• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yzmde Beyaz ya bezeleri kyor imdaat:((

ozlemkurul

sevgi pıtırcığı:))
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
199
0
96
49
Sakarya
Kızlar son 1 senedir elmacık kemiklerimin üst tarafında yağ bezeleri oluşuyo ve o kadar sinir bişiy ki sivilce gibi sıkılmıyo bile,bikaç kere zar zor çıkarmaya çalıştım ama yine oluştumirmirmirmirnapıcağımı şaşırdım resmen,neden çıkar nedir bunlar hiçbir fikrim yok:sm_confused:lütfen bana deneyimlerinizi paylaşırmısınız,mutlaka bu durumdan şikayetçi birileri vardır aranızda..cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..bu arada evet bi cilt doktoruna mutlaka gidicem..

kapalı komedon deniyor onlara.bende de var.minik ve beyazlar.ben bir çaresini bulamadım.dr.da gittim ilaç kullandım geçmedi.salatalık kabuğu koy iyi gelir dediler gelmedi.bir arkadaşımın ablası dr.a gitmiş dr.özel bir aletle temizlemiş ama sonuç nedir bilmiyorum.yani tekrar çıktımı sormadım.acnelys kullandım tretin kullandım ama nafile.umarım birisi başetmiştir paylaşır bizimle.bende araştırmıştım daha önce burda sanırım.

bu tarz komedonlar oluşmaması için, yağsız nemlendiriciler kullanmanız gerekiyor. birde kullandığınız cilt bakım ürünleri ve makyaj ürünlerinin üzerinde mutlaka "nonkomedojenik" yazmasına dikkat edin.

bende de ayni sorun var.cilt doktoruna gittim .o bölgelere nemlendirici sürme dedi..ilac verdi sürmeye ama yaramadi ayni duruyorlar öyle ..yokmu caresi yaaaa....

bendede var o yağlı noktalardan bazen canımı acıta acıta sıkıyorum çok acıyor ama

yağ bezeleriyle benimde başım dertte... özellikle çene bölgemde oluşuyor ellemesem bir sürü sonra geçiyor ama...

bendede var o sorun ya özellikle yanaklarımda elmacık kemiklerimde ve boynumda çok çıkıyo minik vede beyaz..dr.a gittim ilaç verdi ama bi işe fayda etmedi bende bıraktım kendi haline napıyım :gitme:

bu tarz komedonlar oluşmaması için, yağsız nemlendiriciler kullanmanız gerekiyor. birde kullandığınız cilt bakım ürünleri ve makyaj ürünlerinin üzerinde mutlaka "nonkomedojenik" yazmasına dikkat edin.

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için,canımı çok sıkan bi durum ne yazık ki,bu ''nonkomedojenik''denilen şeyin ürünlerin içine olmasımı yoksa olmamasımı gerekiyo??onu anlayamadım..:uhm:

cildin yağ ve nem dengesi bozulduğundan çıkıyor bunlar canımm.
bana bir güzellik uzmanı hergün madensuyu içmemi söylemişti bir şişe...
estetik merkezlerinde ya kimyasal peelingle soyuyorlar cildi ya da iğne benzeri birşeyle delip çıkarıyorlar..
ama yararı yok yine çıkıyor..
stresten uzak durmak ve yağlı yiyecekler yememek gerekiyor...
bir cildiye dr.na git canım vereceği kremle cildin soyulacaktır ama bununla birlikte güneş kremi de kullanman gerekiyor...
geçmiş olsun ama maden suyunu muhakkak dene ..:lepi:

cildin yağ ve nem dengesi bozulduğundan çıkıyor bunlar canımm.
bana bir güzellik uzmanı hergün madensuyu içmemi söylemişti bir şişe...
estetik merkezlerinde ya kimyasal peelingle soyuyorlar cildi ya da iğne benzeri birşeyle delip çıkarıyorlar..
ama yararı yok yine çıkıyor..
stresten uzak durmak ve yağlı yiyecekler yememek gerekiyor...
bir cildiye dr.na git canım vereceği kremle cildin soyulacaktır ama bununla birlikte güneş kremi de kullanman gerekiyor...
geçmiş olsun ama maden suyunu muhakkak dene ..:lepi:

Çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için,maden suyunu denicem.

canım ay çekirdeği yiyosan o çok yapıyo.. ben ne zaman çekirdek yesem akşama kesin yağ bezelri çıkıyo ,kolay kolay da geçmiyo 1 ay sonra fln.oda bi daha yemezsem..sıkmaya çalışma sakın,faydası olmaz..aksine iz kalır

canım ay çekirdeği yiyosan o çok yapıyo.. ben ne zaman çekirdek yesem akşama kesin yağ bezelri çıkıyo ,kolay kolay da geçmiyo 1 ay sonra fln.oda bi daha yemezsem..sıkmaya çalışma sakın,faydası olmaz..aksine iz kalır

ay benım butun yanaklarım yag bezesı dolu aman sakınnnnn sıkmayın :olmaz: cunku dagılıyolar. ben yanagımı şişiriyorum elımle gerdırıp ışıkda baktıgım zaman uff acaıp cokkkk. bunların olmasındakı sebebıde soylıyım, cıldı yaglı oldugu halde aloe veralı bı tonık kullanmısdım gayette kalıtelı bı urundu ama bılıncsızce alınmıs bı urundu acayıp bozdu cıldımı. sımdı onlar ben sıktıgım ıcın dagıldılar ve hepsı sıvılceye donusmeye basladı cıldırmak uzereydım sonunda dr roaccutane verdı 6 ay onu kullancam. inş kurtulcam bende zemuszemus

cnm o kandaki kolestrolden ileri gelen bişey olabilir. benm annemin göz altlarındada vardı doktora gitti kanında yağ çıktı, kızartma ve yağlı yiyeceklerden uzak durmasını ve bol bol su içmesini tavsiye etti doktor.

kızlar yüzünüzün güzel olmasını böyle beyaz bezeler siyah noktalar olmasını istemiyorsanız ayda 1 cilt bakımına gidiceksiniz

Back
X