Cilt Bakımı Ürünleri Yvesrocher cilt bakım ürünlerini kullanan varmi gerçekten etkisi oluyormu kırışıklık için ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

katnis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5
0
yvesrocher cilt bakım ürünlerini kullanan varmi?gerçekten etkisi oluyormu kırışıklık için?

yvesrocher cilt bakım ürünlerini kullanan varmi?gerçekten etkisi oluyormu kırışıklık için?
Biraz geç gördüm, ben 26-35 yaş arası olarak karar verip 6 yıldır kullanırım nitekim hala gençcim. 35 den sonra bir üst sekment este loder e geçicem. Fayda göremedim diyene aldırma sen eğer düzenli kullanıyorsan her şeyde faydasını görürsün, bunu farketmene gerek yok, kullanmayanla kıyaslayınca farkedersin :-) illa bu ürün demiyorum ben sadece 35 e kadar bunda karar kıldım ve istikrarla devam ediyorum ekstrem durumlar ve ilaçlık haller hariç. Tabi yüzüne uygunmu alerji yaparmı önce denemeden bilemezsin :-)

Herşeyi tek marka yapmana da gerek yok. Senelerdir güneş kremini de vhicy kullanırım ve onu da hiç değiştirmedim. yvesrocher in de gece kremi , kışın gündüz kremi ve toniği de sabittir. Gibi gibi..

Bende bir senedir cilt ve saç ürünlerini kullanıyorum memnunum...
fakat kırışık azaltmak gibi bir hedefim olmadı
o kısmı yorumlayamayacağım çünkü kırışığımm henüz Yok
İçeriğinin doğal olması gönülrahatlığıyla kullanmamı kaliteli olduğunu düşünmemi sağlıyor.
Fiyat ve kampanyalarıda bayağı cazip
Herseferinde birsürü hediye yan ürünle yada epey indirimle stokladığım ürünle elim kolum çıkıyorum açıkçası

Aslında bir gece ve gündüz kremini istikrarla kullanınca yüze sürerken yaptığımız günde 2 defa ortalama 3 dk masaj bile kırışıklığımıza önlem alıyor :-)

X