eda Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.169 16 0 İçel Mersin 7 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #1 arkadaşlar, bu parfümün kokusunu bılen varmı tavsiye edermisiniz?bilmiyorumkismile
C cosmania Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2010 2 1 36 İstanbul 15 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #2 ederiiim ederim hem de çok ederim ! o kadar güzel bir parfümki! kokusu hiç geçmiyor, aşırı kalıcı ve çok özgün.. ben de erkek arkadaşıma almıştım, kendisi de o kadar sevdiki şu an 3. şişesini kullanıyor :) kesinlikle öneririm ...
ederiiim ederim hem de çok ederim ! o kadar güzel bir parfümki! kokusu hiç geçmiyor, aşırı kalıcı ve çok özgün.. ben de erkek arkadaşıma almıştım, kendisi de o kadar sevdiki şu an 3. şişesini kullanıyor :) kesinlikle öneririm ...
C ckoksal Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2011 25 0 36 İzmir 17 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eda #3 terre d'hermes deneyin anlicaksınız demek istediğimi...terre d'hermes deneyin anlicaksınız demek istediğimi...
terre d'hermes deneyin anlicaksınız demek istediğimi...terre d'hermes deneyin anlicaksınız demek istediğimi...