- 24 Ocak 2015
- 135
- 64
-
- Konu Sahibi kareli defter
Doğru söylüyosun ne kadar doğal olabilir ki ama işte hani birazcık doğallık varsa bile umut oluyo insana diğer markalar direkt kimyasal çünküBen son zamanlarda bazı markaların bu çok doğalız organiğiz laflarıyla insanları sömürdüğünü düşünüyorum. Biraz algı yönetimi yapılıyor bence. Kozmetik adıyla rafta satılan hiçbir şeyin doğal olabileceğine inanmıyorum ben doğrusu.
Gelelim markaya... Bir süre saç ürünlerini kullandım özellikle onları başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Cilt bakım ürünlerini başarılı bulmuyorum. Senin almak istediğin göz altı kapatıcısına gelirsek bende kapatıcı yok ancak diğer renkli kozmetik ürünlerinden hiç memnun kalmadım onu söyleyebilirim.
Şu açılıp kapanan göz kalemini aldım çok memnunum akma yapmadı bende ki tüm akmaz denilen kalemler aktığı halde bu hemen hemen hiç akmadı sanırım bu özelliği yüzünden de oldukça zor temizleniyor
Haklısın canım ama gözlerimde neredeyse hiçbir kalem durmuyor benim ya 1 saat içinde akıyor bulaşıyor birikme yapıyor çok çirkin bir görüntü oluşuyor o yüzden kolay kolay çıkmayan bir kalem tercih ettim, sanırım benim gibiler için en iyisi kalıcı makyaj ama ona da cesaret edemiyorumcanım cillte çıkmayan uzun vadede duran makyaj malzemelerinden uzak durun diyorlar cilt gözeneklerini tıkadığı için silsende kalıyormuş buda cildi zamanla bozuyormuş bilgin olsun..
Haklısın canım ama gözlerimde neredeyse hiçbir kalem durmuyor benim ya 1 saat içinde akıyor bulaşıyor birikme yapıyor çok çirkin bir görüntü oluşuyor o yüzden kolay kolay çıkmayan bir kalem tercih ettim, sanırım benim gibiler için en iyisi kalıcı makyaj ama ona da cesaret edemiyorum
Evt canım dikkat ediyorum her akşam temizliyorum mutlaka gözlerimden kalemi zaten lens kullanıyorum ekstra dikkat etmem gerekiyor, ben kalemin altına biraz far sürüp öyle çekildiğini okumuştum sanki bir yerlerde ama denemedim hatırlattığın iyi oldu canım araştırıp deneyeyim. Evet kalıcı makyaj riskli geldi bana hele ki mevzu göz olunca haklısın iyi ki yaptırmamışız :)anladım canım akıyorsa doğru sölüyorsun mecbur bu tarz sürmek gerekiyor öbür türlü bulaşınca daha kötü görüntü sen temizleme konusunda özen göster o zaman :) tonik ve temizleme sütünü ihmal etmezsen çok zarar vermez diye düşünüyorum bide emin değilim ama böle akan gözler için bazı teknikler var sanırım daha doğal bişey sürüyorsun üstüne normal kalem akşam silerken de zorlanmıyorsun hem akmıyor araştır mutlaka.. kalıcı makyaj bende düşündüm aynı şekilde cesaret edemedim. iyikide yaptırmamışız bence çünkü her akşam sildiğimiz ürünler bile çok zarar veriyor temizlemeden uyumayın diyor cilt uzmanları :) bide kalıcı yaptırsak gençken güzel tabi ama yaş ilerleyince toparlayamıcamız sonuclar için hiç gerek yok bence :)
Evt canım dikkat ediyorum her akşam temizliyorum mutlaka gözlerimden kalemi zaten lens kullanıyorum ekstra dikkat etmem gerekiyor, ben kalemin altına biraz far sürüp öyle çekildiğini okumuştum sanki bir yerlerde ama denemedim hatırlattığın iyi oldu canım araştırıp deneyeyim. Evet kalıcı makyaj riskli geldi bana hele ki mevzu göz olunca haklısın iyi ki yaptırmamışız :)