Arkadaşlar merhaba:) Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim. Aranızda yves rocher ürünlerini kullanan varmı varsa hangi ürün ve deneyimleriniz neler iyi yada kötü? Yaşım 33 gözaltımda biraz genetik ve biraz da uyku düzeni bozukluğu,sigara falan derken morluklar arttı ve gerginliğini kaybetti diyebiliriz ve bgune kadar bir kere sebamed'in Q10 ürünlerinden kullandım.T bölgem çok yağlı değildir ama genel olarak tüm yüzüm kuru diyebiliriz ama pul pul dökülme sadece burnumda oluyo ara sıra.Bu yüzden de yves rocher ürünlerinden denemek istedim ve maske,peeling,göz çevresi kremi,nemlendirici,tonik ve temizleme yağı ürünlerinden aldım.Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ilk aldığm hafta peeling üzerine maske yaptım üzerine kremlerimi kullandım ertesi gün kalktığımda sol gözümün altı yani elmacık kemiklerime doğru şişlik ve kızarıklık vardı peeling veya maskeden olabilir diye düşündüm.Sonra diğer ürünleri kullanmaya devam ettim fakat dün burun yanlarımda yani hafif gözenekli olan yerde tam sivilce gibi değil ama minik minik beze gibi şişlik gibi bişeyler var.Çok belli olmuyorlar fakat elimle ellediğimde hissedebiliyorum.Yani hangi ürün buna sebebiyet vermiş olabilir emin değilim.Devam etsem mi kullanmaya bilemedim.Bgun peeling yada maskeyi tekrar deneyeceğim.Yves Rocher ürünleri bitkisel değil mi yani bu tarz sorunlar olabilir mi yinede ciltte pek bi fikrim yok.İnternette biraz araştırdığımda bi kaç şikayet var ama sizin deneyimlerinizi de merak ediyorum.eğer kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi rica etsem.Şu an çaresizim hiç bir ürün kullanmadan bu kuruluk gitmeyecek gibi ürünleri severek aldım ama şu an ne yapacağımı bilemiyorum.şimdiden teşekkürler hanımlar:)