• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Rocher Ürünlerini kullanan var mı?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
merhaba ,

çeyizime almayı dusunuyorum.. Kullanan var mı ? Şu ürünü mutlaka al dediğiniz..

Ben uzun süredir kullanıyorum. Son zamanlarda biraz yapıları değişti ama yine de çok memnunum.
Kavanoz şeklindeki fondöten, tonikler, duş jelleri ve tüm saç ürünlerini tavsiye ederim

Yver rocher iyi bir markadır, yıllardır kullanırım.. Cilt yapınız ve renginizi söylerseniz yardımcı olabilirim, birde makyaj mı cilt bakımı mı istersiniz?

Yver rocher iyi bir markadır, yıllardır kullanırım.. Cilt yapınız ve renginizi söylerseniz yardımcı olabilirim, birde makyaj mı cilt bakımı mı istersiniz?
yuzum karmaaa .. ve açık buğdağ tenliyim..

Ben uzun süredir kullanıyorum. Son zamanlarda biraz yapıları değişti ama yine de çok memnunum.
Kavanoz şeklindeki fondöten, tonikler, duş jelleri ve tüm saç ürünlerini tavsiye ederim
önerebileceğin ürünü var mı acaba ?
parfümü fpndöten dedorant vs

ben 2 yıldır sürekli yves rocherin cilt temizleme jeli göz altı kremi ve nemlendirici krem serisini alıyorum ve her seferinde cildimi bu ürünler düzeltiyo ben baya memnunum dönüp dolaşıp o seriyi alıyorum

Bende bi dönem fondotenini pudrasını ve yasemin kokulu parfümünü kullanmıştm çok memnundum..içerikleri çok kimyasl olmadığı için bi nebze yüzüme iyi gelmişti..

Göz altı kremini almıştım ama pek hoşuma gitmedi, şimdi farmasininkini kullanıyorum daha iyi geldi bana. Ama şampuan, fön öncesi saçık orumak amaçlı kremi ve saç serumunu kullanıyorum, hayranımmm.

Ben kremini falan hiç beğenmedim hiç memnun kalmadım mesela ama diğer ürünlerini bilmiyorum...Ama cesaret edipte alamıyorum

Parfümlerin kullanırım harika üç koku var ödüllü

Birçok ürününü kullanıyorum. Özellikle makyaj ürünleri ve temizleme ürünleri saç ürünleri çok iyi parfümüne başladım eşim de parfümünden çok memnun

Back