• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yves Rocher Parfümleri

ben çileklisini denemiştim öylesine diğer normal parfümlerini denemedim de almadım da o sırada parfüm beğenme havasında değildim ama kokusu baya kalıcıydı saatler sonra ellerimi yıkadığımda bile kalıcıydı

ben çileklisini denemiştim öylesine diğer normal parfümlerini denemedim de almadım da o sırada parfüm beğenme havasında değildim ama kokusu baya kalıcıydı saatler sonra ellerimi yıkadığımda bile kalıcıydı

öyle mi sevindim buna genelde herkes avon gibi hemen uçtuğunu söylemiş :)
Kalıcılığını bilmem ama kokular çok sıradan.

kokuları bence doğal ben de sentetik ve ağır alkol içerenleri sıradan buluyorum :)

bunu deneyen var mı :21:
$YvesRocherSoElixirPurpleEaudeParfum2.jpg
So Elixir Purple – EDP 50 ml
Baştan Çıkarıcı ve Çekici

So Elixir Purple
Ultra feminen, çiçeksi ve hafif odunsu...
Sümbülteber (Tüberöz), Vetiver ve Paçuli içerir.

Son düzenleme:
bir de buu :10:
$xtra_1981.jpg
Tendre Jasmine – EDP 50 ml
Yasemin Dokunuşu

Tendre Jasmin
Işıltılı, meyvemsi ve canlı...
Yasemin, portakal çiçeği ve mandalina içerir.

Eki Görüntüle 563932

So Elixir Purple
denedim ve öyle aman aman bir koku gibi gelmedi bana..biraz ekşimsiydi

bir de buu :10:
Eki Görüntüle 563933
Tendre Jasmine – EDP 50 ml
Yasemin Dokunuşu

Tendre Jasmin
Işıltılı, meyvemsi ve canlı...
Yasemin, portakal çiçeği ve mandalina içerir.

bu yves rocherin en sevdiğim parfümü.neredeyse hepsini denedim ve en güzeli bu.tertemiz kokuyor.yasemin ve portakal çiçeği en belirgin notalar.
ama maalesef hiç bir kokusu kalıcı değil.

denedim ve öyle aman aman bir koku gibi gelmedi bana..biraz ekşimsiydi

bu yves rocherin en sevdiğim parfümü.neredeyse hepsini denedim ve en güzeli bu.tertemiz kokuyor.yasemin ve portakal çiçeği en belirgin notalar.
ama maalesef hiç bir kokusu kalıcı değil.

cevabınız için teşekkürler :) kalıcılık konusu düşündürücü ne yazık ki

aslında türkiyede pek bilinmemeleri cazip ama yurtdışnda bu markayı görenler orada ne kadar ucuza satlıldığını ve burda vergiler yüzünden pahalıya geldiğini söylüyorlar. buda beni acaba bu marka kaliteesiz mi? diye düşndürüyo ama yinede vaniyadan vazgeçemiyorum, hatta vanilla noire diye bi parfümü var onu çoğu kişi beğenmiyo ama bana iyi gidiyo burda normal fiyatı 50 ml 99tl nerdeyse ünlü markalar kadar. yani bendeki tek soru işareti fiyat-kalite.

Evidence ve Tendre Jasmin kullanıyorum. İkisine de bayılıyorum. Kalıcılık konusu ise tartışılır. Kesinlikle Avonla bir değil. Avon bunların yanından bile geçemez. Sabah sıktınız diyelim öğlen tazeleseniz yeter. Ben çok memnunum. Özellikle Tendre Jasmin:16:

beyaz gül kokusunu kullandım.
her sıktığımda şımarıp, mutlu oluyordum yaa:27:
ama kalıcı değil maalesef....

Eki Görüntüle 563932

So Elixir Purple

ben kullanıyorum canım çok hoş bir kokusu vardır mesela ben direk çiçek kokusu süremem bayar beni ama bu hem çiçeksi hemde odunsu fakat hiç boğmuyor tam tersine çokta ferah bir koku kalıcılığı ise oldukça iyidir:)

aslında türkiyede pek bilinmemeleri cazip ama yurtdışnda bu markayı görenler orada ne kadar ucuza satlıldığını ve burda vergiler yüzünden pahalıya geldiğini söylüyorlar. buda beni acaba bu marka kaliteesiz mi? diye düşndürüyo ama yinede vaniyadan vazgeçemiyorum, hatta vanilla noire diye bi parfümü var onu çoğu kişi beğenmiyo ama bana iyi gidiyo burda normal fiyatı 50 ml 99tl nerdeyse ünlü markalar kadar. yani bendeki tek soru işareti fiyat-kalite.

ah ah bu türkiyedeki vergiler şunlar bunlar gerçekten bu ülkede kozmetikti parfümdü bize acayip pahalıya patlıyor:47:ama ben sigaraya verilen paraya daha çok acıyorum ona verene kadar buna vermek çok daha mantıklı bence:34:

Evidence ve Tendre Jasmin kullanıyorum. İkisine de bayılıyorum. Kalıcılık konusu ise tartışılır. Kesinlikle Avonla bir değil. Avon bunların yanından bile geçemez. Sabah sıktınız diyelim öğlen tazeleseniz yeter. Ben çok memnunum. Özellikle Tendre Jasmin:16:

Ben şuan avonun bir kokusunu kullanıyorum.evet avonla bir değil,çünkü avondan aldığım koku bunlardan daha güzel:)

Back