Lekeler, Çiller yves rocher leke karşıtı gençleştirici leke kremi bir bilen kullanan var mı ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
kızlar bunun gündüz kremını kullanıyorum 30 faktörlük yuzumdekı güneş lekeleri bu sene sarımsı kaldı . Normalde adana da yasadıgım ıcın yaza dogru koyu kahve rengını alıyordu.Dolayısıyla memnun kaldım ılk defa :) şimdi yanı sıra gece kremını almak istiyorum fiyatlar malumunuz yuksek 110 lıra gece kremı ,97 lıra gunduz kremı kullananlar var mı duyum alanlar fıkrınızı almak ıstıyorum :KK17:
bir de arkdasım için göz altı kremını alıcam yıne bu serıden onun hakkındada bılgısı olan varsa bana yardımcı olsun paramız çöpe gitmesın resımlerını de eklıyorum smdı..:KK22:. lütfen okuyup geçmeyın bılgısı olan bişiler söylesın

Eklentiler

• Yves Rocher_Leke Karşıtı Gençleştirici Gece Kremi_109.90 TL_.jpg
    Yves Rocher_Leke Karşıtı Gençleştirici Gece Kremi_109.90 TL_.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 882
  • Yves Rocher-Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Göz Kremi- 99.90 TL.JPG
    Yves Rocher-Morluk Karşıtı Aydınlatıcı Göz Kremi- 99.90 TL.JPG
    38,9 KB · Görüntüleme: 714
Ben de bugün leke karşıtı serisinden gündüz losyonu ile kremini aldım. İlk kez Yves Rocher kullanacağım sizin memnun kalmanıza sevindim. Gece kremini ben de düşünüyorum göz altı kremiyle birlikte. Çünkü cildimde lekeden çok cilt tonunda eşitsizlik için istiyorum. İnşallah işe yarar. Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa tabii ki iyi olur...

Selam ben bundan 1 ay önce yves rocherın bahsettıgınız setin tamamını aldım hatta 300 küsür vs lira birşey ödedıgımı hatırlıyorum malesef neyse kullanmaya başladım benım cildimde leke yok amacım bugday ten rengımın daha da açılmasını saglamaktı acıkcası duzenlı kullandıgımı söyleyemem buyüzden cildimin pürüssüzlüğünün yanısıra herhangı bır renk açılması farkedemedım belkı 2 ay daha duzenlı -zorunlu kullanmam gerekecek sonuç ıcın buyüzden kremın ne zararını ne de yararını gördüm ama dedıgım gibi bundan sonra daha düzenli olursam sizinle gerçek sonucu paylaşabılırım Sevgiler :-)

X