yüzyilin fotografi

görüntü yürek titreten türden çok duygulandım....

ah canım nasılda tutuyor yaa.Aklıma şu kürtaj yaptıranlar ve o bebeklerin hali geldi

görüntü yürek titreten türden çok duygulandım....

ah canım nasılda tutuyor yaa.Aklıma şu kürtaj yaptıranlar ve o bebeklerin hali geldi

emeklerine sağlık dün mail olarak gelmişti banaa
çok duygulandım bennnnCADIARZU
hayataaaa tutunmak bu demekkk işde allahın kütretiiiii allahım sen her şeye kadirsinnnn

harika bir fotoğraf
beni içten etkileyen ikinci fotoğraf
ben kürtaj yaptıranlarıda geçtim
sonuçta ne olup bittiğini tam olarak bilmiyor görmüyor
yapanlar nasıl yapıyor
bütün evveliyatını canlı olduğunu bir bebek olduğunu bilen doktorlar nasıl yapıyorlar
ben o ruh halini anlayamıyorum
hayat kurtarmaya yemin etmiş bir meslek grubunun
bir canı öldürmeye nasıl dayanıyorlar aklım almıyorrr....

Allaha inanmayan taş olsun. Böyle bir mucizeyi hangi kudret hangi güç yapabilir.Müthiş güzel bir fotoğraf. ınsanın nutku tutuluyor.Kelime bulamıyorum yazamıyorum.

ay çok fena oldum yaaa.müthiş bişey.çok duygulandım.paylaşımın için teşekkürler

yorumlariniz icin ben tesekkur ederim arkadaslar :kedi:

opuyorumnanaktan

emeğine sağlık daha öncede görmüştüm
ama yınede ağlıyorum

Bence abartmayalım arkadaşlar nasıl kürtaj yaptırıyorlar falan...ınsanın bakamayacağı canlıyı dünyaya getirmesi kadar büyük bir sorumsuzluk yok bence.Ayrıca bebeğin eline gelelim..Güven arayışı gibi anlamlar yükleyebilirsiniz ama asıl sebep yenidoğanın ellerinin sürekli yumuk halde olmasıdır ..Parmağınızı avucuna koyduğunuzda kapar.Bu bir refleks.Hiç mi karşılaşmadınız.Eli normalde açık mı bebeklerin ? el mi sallıyor size.,bu elime de oje sür dercesine uzatıyor mu..? heralde ki kapalı halde...yok güven arayışı bi el uzat abi demesi falan bunlar yorum.Foto çok çok güzel ,sıradışı ama insanlar kürtaj ,inanç vb konularda böyle ahkam kesmemeli bence.

fotoğraflar çok güzel bir paylaşım,teşekkürler.

güneşmavi yorumunuza saygım var ama size katılmıyorum,eğer bir çocuğa bakamayacaksa o çocuğu yapmayacak bireyler.dikkat etmek zorundalar.kimse bir canlının hayatına sonlandırmakta hükümlü değildir ,olamazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…