Merhaba arkadaşlar
Ben bugün kasik agrilari için hastaneye gitdim aslinda memnundum doktordan
1. Düzgün bakip açiklama yapmadi
2. Normal dogum yapabilirmiyim sorusuna hayir cevabi verdi
1. Dogum normal 2. Sezeryan 3. ?!
3. Kan tahlili istedi 550 lira ne icin bilmiyorum
Yaptirmadan ciktim
Yarin devlete gidecegim
Yardimci olursaniz sevinirim
E.g. hanima gitdim ama degistirdim hastaneyi cünkü doktor hanim bana normal dogum ekibim iyi degil dedi orda zaten daha cok sezeryan ,apiliyormus gerekmeyen kisilere bile normal yerine sezeryan deniliyormus sikayetimvar.com bakabilirsin simdi adatipa gidiyorum p.y. hanima ve bana sen agrilara dayanirsam diyorsan ben arkandayim yapariz dedi ve cok ilgili bir doktor tavsi edebilirim
E.g. hanima gitdim ama degistirdim hastaneyi cünkü doktor hanim bana normal dogum ekibim iyi degil dedi orda zaten daha cok sezeryan ,apiliyormus gerekmeyen kisilere bile normal yerine sezeryan deniliyormus sikayetimvar.com bakabilirsin simdi adatipa gidiyorum p.y. hanima ve bana sen agrilara dayanirsam diyorsan ben arkandayim yapariz dedi ve cok ilgili bir doktor tavsi edebilirim
Bende adatıptayım . Daha doğrusu doktorum ayrıldı ordan . Ama doğumu orda yaptıracak . Yüzyılda bir kere kontrole gitmiştim acile bir hekim vardı ilgiliydi . Ben yüzyılın hastane ortamını beğenmediğim için hiç bakmadım bile oraya açıkçası . Acil durumlarda evime yakın diye gidiyordum arada