Bende yarına Hale Hanıma randevu aldım benim 37. haftam ilk kez gidicem kendisine yeni taşındığım için acil doktor arayışına girdim ama Hale hanıma giden arkadaşım var çok memnun kaldığı için gidicem hastanedende memnundu.
Ben de araştırıyorum hala doğum düşündüğüm için başka doğum yapan yada giden var mıdır diye ama kimse yok galiba
Allah sağlıcakla almayı nasip etsin bebişinizi evet sanırım kimse yok giden kardeşimde hale hanıma devam ediyor bakalım
Neslihan hanimi da duydum..siz memnunsunuz sanirim. Nasi biri hersoruya cevap veriyomu mesela :) sicakmi yaniBen Neslihan Şekere gidiyorum. Memnunum kendisinden
Ben Neslihan Şekere gidiyorum. Memnunum kendisinden
Amin canım inşAllah.
Kaç kez gitti peki memnun mu ben ilk defa gideceğim bakalım
Memnunum ben evet ilgili baya zaten sormadan anlatıyo yapman gerekenleri tavsiyelerini falan sıcak kanlı aynı zamandaNeslihan hanimi da duydum..siz memnunsunuz sanirim. Nasi biri hersoruya cevap veriyomu mesela :) sicakmi yani
Him sagolun cevabiniz icin..ben serap hanimla neslihan hanim arasnda kararsizim acikcasi.haftaya 12. Haftamiz oluyo. Ona gore bi yol haritasi cizmek lazim :/Memnunum ben evet ilgili baya zaten sormadan anlatıyo yapman gerekenleri tavsiyelerini falan sıcak kanlı aynı zamanda
Nealihan hanım çok yoğun onu söyleyebilirimHim sagolun cevabiniz icin..ben serap hanimla neslihan hanim arasnda kararsizim acikcasi.haftaya 12. Haftamiz oluyo. Ona gore bi yol haritasi cizmek lazim :/
Serap hanimla ilgili duyumunuz varmi peki? Bide sizce elektrik alamazsam serap hanimdan bidahaki muayeneye neslihan hanima giderim dimi :)Nealihan hanım çok yoğun onu söyleyebilirim
Tabiki ama gitmeden bi ay önce randevu için ara bence yoksa randevu bulamayabilirsinSerap hanimla ilgili duyumunuz varmi peki? Bide sizce elektrik alamazsam serap hanimdan bidahaki muayeneye neslihan hanima giderim dimi :)
Ayy hakikaten bugun aradim temmuzun ortasina gun verebiliriz ddi neslihan hanim icin..ben sokTabiki ama gitmeden bi ay önce randevu için ara bence yoksa randevu bulamayabilirsin