Yüzyıl pendik hastanesi

Gardenia

Bana kırmızı çok yakışıyorr :))
Pro Üye
12 Ocak 2009
4.049
1.089
Merhaba Hanımlar kızkerdeşim için hastane arayışındayız pendik özel yüzyıl hastanesine gidiyor Dok. Hale Kayıran`a bu hastaneye giden varmı olumlu olumsuz cvp yazarsanız çok sevinirim.:KK200::KK15::KK15:

Bende yarına Hale Hanıma randevu aldım benim 37. haftam ilk kez gidicem kendisine yeni taşındığım için acil doktor arayışına girdim ama Hale hanıma giden arkadaşım var çok memnun kaldığı için gidicem hastanedende memnundu.
Ben de araştırıyorum hala doğum düşündüğüm için başka doğum yapan yada giden var mıdır diye ama kimse yok galiba

Bende yarına Hale Hanıma randevu aldım benim 37. haftam ilk kez gidicem kendisine yeni taşındığım için acil doktor arayışına girdim ama Hale hanıma giden arkadaşım var çok memnun kaldığı için gidicem hastanedende memnundu.
Ben de araştırıyorum hala doğum düşündüğüm için başka doğum yapan yada giden var mıdır diye ama kimse yok galiba

Allah sağlıcakla almayı nasip etsin bebişinizi evet sanırım kimse yok giden kardeşimde hale hanıma devam ediyor bakalım

Memnunum ben evet ilgili baya zaten sormadan anlatıyo yapman gerekenleri tavsiyelerini falan sıcak kanlı aynı zamanda
Him sagolun cevabiniz icin..ben serap hanimla neslihan hanim arasnda kararsizim acikcasi.haftaya 12. Haftamiz oluyo. Ona gore bi yol haritasi cizmek lazim :/

ogluma hale hanimla hamile kaldim ve hamilelok surecimde onunla devam ettim cok iyi sakin anlayisli bir dr sezeryan olmama ragmen aksami ayaktaydim ve fazla agrim olmadi

X