• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yüzünüze sakın ponza taşı sürtmeyin!! :(:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU1

Ziyaretçi
Arkadaşlar ben 9 gün önce ponza taşını keşvettim. Ölü derileri aldığını falan duydum. Sonra yanaklarıma sürtüyüm dedim. Ölü derileri almasını istiyordum. Sürttüm ve bembeyaz oldu. Sabah uyandığımda sürtttüğüm yerlerin kahverengi kabuk bağlamış ve iğrenç kocaman yaralar haline geldiğini gördüm. O kadar cok üzüldüm ki.. Sakın denemeyin ... 2 gün öyle durdum kantoron falan sürdüm faydasını göremedim. Sonra doktora gittik. Bepanten ve bişi daha verdi. Onları karıştırıp kullandım. Simdi yara gibi kaldı. pembeleşti. Çok pişmanım güzelim yanaklarıma hiç yoktan yara yaptm. Siz sakın denemeyin!:a015::a015::a015::a015::a015:

geçmiş olsun canım.inşallah çabucak düzelir.canını sıkma.

canım beniim naptın sen öylee sürülür mü hiç ponza yüze :1no2: çok geçmiş olsun :teselli: bepanthen de hamatem de güzel kremlerdir. izleri de düzelir bi süre sonra canım sıkma canını

10-11 Gündür bepanteni ve bi kremi kullanıyorum. Hala geçmedi :( Çok mutsuz oluyorum bazen :( Ama arkadaşlarımın dediğine göre yine de güzelliğim bozulmamış hatta bu yanaktaki lekeler çok yakışmış. Bende sonunda kabullendim ama moral diye diyorlar işte :)

geçer canım biraz sabret yara yapmışsın kolay mı eskiye dönmesi öle ama sen kremlerini kullan iz falan kalmaz

biz ponza taşını bacaklarımızdaki kıl dönmelerini gidermek için kullanıyoruz canım...
yüz hassas bölge malum..
çok geçmiş olsun...

Saolun canlarım ya. Suan iz gibi kaldı ama elmaya devam ediyorum.ç Herkes hafifledi diyor.
:) Ben internette okumuştum bu tür bir yazıyı. Hatırlamıyorum şimdi.

geçmiş olsun ben ponza taşını topuklarıma kullanıyorum
yüz gibi hassas yere sürülürmü?
yani topuklar çok sert oldugu halde ordaki ölü deriyi kaldırıyor yüzede tabiki yara yapar
umarım iz kalmaz

aynı hatayı bende yaptım bi güzel ponza taşını yüzüme özellikle yanaklarıma keseler gibi sürttüm Allahım daha sonra nasıl yanıyor suratım sabah bı kalktım pul pul olmus soyulmus yanaklarım allık sürmüş gibi pembe pembe ama guzeldı heee:Dneyse bebek kremlerı vardı hemen onlardan surdum gunde 4 5 defa 1 haftaya gectı amaan sakın denemeyın

:1shok: Ponza taşı yüze sürülürmü arkadaşım.
Topuk ve dirsek gibi sert bölgelerdeki ölü hücreleri temizlemek için kullanılır.
Geçmiş olsun canım
:1hug:

ben de ayni seyi kabak lifiyle denemistim:) ustelik akabinde doktora da gitmedim. 1 hafta icinde cildin eski haline donecek merak etme. bende boyle olmustu. bu arada bol bol meyve ve sebze tuket tabiki

o ayaga suruluo cnm ya yuzun derisi cok hassas hic yuze surulurmu:( gecmis olsun gecer ins izleri

bacaklara icin kullaniliyor peki malum bolge icinde kullanabilirmiyiz?

bacaklara icin kullaniliyor peki malum bolge icinde kullanabilirmiyiz?

Bence kullanılabilir ama sadece ön kısıma sakın arka kısımlara doğru yapma tahrüş edersin hatta mikrop bile kapabilir sonuçta bakteri ve mikrop barındırıyordur ponza taşı

Tahriş oluyor bence çok hafifçe bastırın. Benim simdi pembe pembe kaldı. Çok açık pembe olarak. Gölge gibi hala. Suan hiç bir şey kullanmıyorum. Giderek açılıyor rengi ama çok cektim bu seyden :(

Back