• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzünüze lazer epilasyon yaptır(may)ın??

makbule12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
42
3
48
Ankara
Arkadaşlar öncelikle lazer epilasyon yüze yaptırmış biri olarak tek soylemek istediğim şudur. Devlet lazer merkezlerini güzellik merkezinden çıkatıp doktor kontrolüne geçirerek belirli bir önlem almaya çalıştı ancak ben şu sistemin olması gerektiğini düşünüyorum detaylı tedavi dosyası herkes için aynı hastanelerdeki gibi hangi cihaz kullanıldı kaç doz verildi nereye uygulandı oraya giden bizler de yazılanları onayladıktan sonra bu fatura dosya ne derseniz elimizde bulunmalı yoksa rant kapısı olarak görülen bu sektör daha çok sıkıntılar barındıracaktır.

bende lazer epilasyon yaptırıyorum ,tüm vucut.memnuniyetsizliğiniz sadece maddi anlamdamı ?yoksa epilasyonla ilgilimi?

bence epilasyonla ilgili uygulamalarda ciddi sıkıntı var uygulayanlar, uygulatanlar çok bilinçli değiliz. ayrıca nasıl bir süreç geçirceğimizi çok bilmiyoruz on lazer merkezine gidin onu farklı sey soyler yuze alex olmaz der biri diğeri gel 3 seansa rahatlamış olursun ben sadece şunu savunuyorum sözlerinin arkasında durmalı bu kurumlar ve ülkemizde ticarete dökülen bu sektörde yazılı bir belge çok daha bilinçli olmasını sağlayacaktır her iki tarafında hem de bağlayıcı olacaktır. nihayetinde bu da bir tedavi diye düşünüyorum

bu dediklerim aslında iğneli epilasyon içinde geçerli ancak lazerde daha sıkıntılı şeyler yaşandığını düşünüyorum. aslında her sıkıntı yaşayan bizler gidip hakkımızı arasak belki tekrarlanmayacak ancak sistemde de ciddi boşluklar var. fatura kesmeyen birçok merkez var kredi kartı ile ödeme almayan bir yere gittiniz ki var örneği fazla doz uygulandı yüzünüz yandı ne yapabilirsiniz. neredeyse hiçbirşey en fazla sizin cildiniz hassasmış denir bir iki krem önerilir geçer. ya da 7 seansta bitecek tüyler bitmedi 9 oldu gittiniz evet bizim hatamız düzgün doz ayarlamadık denir mi hayır tüy yapınız farklı denir
tabi istisnaları tenzih ediyorum

bence epilasyonla ilgili uygulamalarda ciddi sıkıntı var uygulayanlar, uygulatanlar çok bilinçli değiliz. ayrıca nasıl bir süreç geçirceğimizi çok bilmiyoruz on lazer merkezine gidin onu farklı sey soyler yuze alex olmaz der biri diğeri gel 3 seansa rahatlamış olursun ben sadece şunu savunuyorum sözlerinin arkasında durmalı bu kurumlar ve ülkemizde ticarete dökülen bu sektörde yazılı bir belge çok daha bilinçli olmasını sağlayacaktır her iki tarafında hem de bağlayıcı olacaktır. nihayetinde bu da bir tedavi diye düşünüyorum

benzeri bir sıkıntıyı bende yaşıyorum zaman zaman.son iki seansımda farklı(adını hatırlıyamıyıcam)bir cihaza girdim.yalnız geçen hafta gittiğimde bunun bana uygun olmadığını başladığım cihazla devam etmemi söylediler bu seferde.tartışmak istemediğim için alttan aldım .ama çok canım sıkılmıştı aslında.kendilerine bunu sormuştum oysaki,farketmez demişlerdi.bir an önce bitsin istiyorum artık çok sıkıldım.1,5 yıla yaklaştı nerdeyse hala gidiyorum.

bu arada vucutla alakalı çok memnunum çok az kaldı.yalnız yüzü kesinlikle tavsiye etmiyorum.lazer ışınlarının temas ettiği yerleredede tüy çıkıyor.yani ben sadece bıyık ve çenmedeki ayva tüyler için yaptırırken ayva tüyler normal tüye döndü ve alanı genişledi malesef.

evet anlıyorum çünkü yüzüm için 3 cihaz değiştirdim belki sağlık bakanlığına mail atılabilir bu tarz bir uygulama için. Çünkü aslında ciddi bir tedavi uygulatıyoruz maddi yönü psikolojik yönü sağlık yönü çok boyutlu bir süreç. bu konu hakkında en iyi bilgi bence ne uygulayanlar verir ne de uygulatanlar tedavi hakkında yazılan araştırmaları incelemek lazım ancak kaçını okuruz onu da bilmiyorum :)

yüz için kesinlikle katılıyorum vücut için de ümidini kesme duyumlarım vücutta genelde iyi sonuçlar alındığı yönünde oldu ama sıkıntımız ortak yüzümüzün bu hale geleceğini uygulayanlar da mı bilmiyordu hayır biliniyorsa neden uygulanıyor? bir bağlayıcılığı olmazsa daha çok kişi dener dener sonra bu işten döner bizim gibi

haamileyken gidemiyor olmak da cabası ama önceden 10 günde çıkan tüyler şu anda 1 ayda felan ancak çıkıyor bu bile güzel bişey diğer tarftan...

Back