yüzünüze boyuna gögüs arasına asla lazer yaptırmayın

naz1970

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
142
1
0
İstanbul
yüzünüze boynunuza gögüs arasına lazer yaptırdığınızda bir kaç seans sonrası o bölgede çok yoğun anormal bir kıl çıkışı olacaktır bu tür çok mağdur insan var şuan ben bu konuda sizleri ikaz etmek istedim lazer yüz boyun ve gögüsteki uyuyan ince kılları uyandırıyor siz ordaki bi kaç kıldan kurtulmak isterken yüzlerce kıl doluyor o bölgeye aslada bitmiyor inceltiyorlar inceler kalınşalıyor tekrar inceltiyorlar tekrar kalınlaşıyor bu böyle gider paranıza yazık diğer bölgeler için demiyorum ama yüze asla yaptırmayın

sende oyle olduysa herkestede o sekil olacak diye birsey yok , her insanin kendine gore hucreleri vardir ! boyle negatif konusan insanlardan nefret ediyorum , dunyada milyonlarca insanlar yaptiriyor ve evet dedigin gibi istemedigi sonuclarla karsilasanlar olmustur fakat kimse lazer yaptirdi diye olmedi , ve sunu unutma ilk seanstan sonra tabikide oradaki killar aftiflesecek bu tamamen dogaldir, galiba senin gittigin dr seni iyi bilgilendirememis gibi goruyorum.

bende aynı durumdayım burada herkes yaşadıklarını anlatıyor sanırım ben 1,5 sene gittim ilk ve yüzüm şu anda çok kötü keşke hiç başlamasaydım bu bi pazar ve işlemi yapanlar sadece aldıkları parayı düşünüyorlar malesef

BENIM ABLAM GECEN YIL CENE BOLGESINE LAZER YAPTIRDI 8 SEYANSTA BITTI.SUAN HIC YOK...HERKESIN TUYLERI HUCRELERI FARKLIDIR.KIMI PERMATIKLE ORASINI BURASINI BACAKLARINI ALIYO O KADAR KOTU CIKMIYO KILLAR.KIMI SIR AGDA KULLANSADA COK KOTU CIKIYO KILLAR...HERKESIN KI FARKLI OLUYO aklinialirimsmile

bende öyle olmadı mesleğimi okursanız ben güzellik uzmanıyım müşterilerimim % 50si bu konuda mağdur olanlardan bizim işlerimiz çoğalır lazer mağdurlarından ben insanlardan faydalanmak değil onları uyarmak istedim sizin olmamış olabilir herkeste olmucak diye bir şey yok size bu konuda bir sürü insan gösterebilirim çalıştığım neden insanların bikaç kılı varken yüzlerce olsun ben bu işi yapmasaydım lazerin bu kadar yan etkisi olduğunu bilemezdim kıllar neden aktifleşsin hiçde doğal değil kılların bitmesi gerekirken kendiniz söylüyorsunuz aktifleşicek diye lazer yaptırıp ölmediler ama bir sürü para verip kurtulmak yerine tekrar tekrar para ödüyorlar aktifleşenler için insaflı olanlar bitmeyeceğini söylüyor ama kimiside devam ediyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…