Merhaba arkadaşlar.. yıllardır sivilce sorunum var.. zaman zaman yüzümde bir sürü sivilce çıkıyor.. zaman zaman da pürüssüz bir cildim oluyordu ama bu kış bazı sorunlardan dolayı yüzümde çok sivilce çıktı ve ben hepsini sıktım.. ilk defa konu açmama rağmen yıllardır bu forumdan çözümler denedim.. yapmadığım denemediğim şey kalmadı gerek sivilceler gerek izleri için.. kışın çıkan sivilcelerimden geriye kırmızı kırmızı nokta şeklinde izler kaldı ve aynada kendime bakamıyordum.. sonra annem limon ve karbonatla ov lekeli yerleri dedi.. 2 hafta yaptım pek bi değişiklik olmadı.. sonra eczaneye gittim ve bir ürün aldım.. aylardır uğraştığım izlerim 1 HAFTADA GÖZLE GÖRÜLÜR ŞEKİLDE AZALDI.. eczacı geceleri yatmadan önce sürün.. gün boyu da güneş kremi kullanın dedi ama ben çok kızarıklıklarım olduğu için aklıma geldikçe gittim kızarıklık olan bölgeye sürdüm ve gerçekten neredeyse yok oldular ve sadece 1 haftadır kullanıyorum.. fiyatı da 30-40 tl. civarı tam olarak bilmiyorum çünki başka şeyler de almıştım.. yüzümü nemlendirmek için de bebek yağı ve zeytin yağını karıştırdım bir pamuk yardımıyla yüzüme uyguluyorum ardından da pamuklu bir yüz havlusuyla siliyorum.. bunu bir hintli oyuncudan duydum ve gerçekten güzel bir yöntem.. evet arkadaşlar benim yaptıklarım bunlar ve çok mutluyum.. yıllardır siz bana yardımcı oldunuz umarım bende size yardımcı olabilirim :)