Yüzünüzde leke varsa MUTLAKA bakın :) Çok zekice.

TinkerB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
364
1
Kızlar yüzünüzde leke veya sivilceniz varsa, o lekenin üzerine biraz güneş kremi koyuyosunuz, yani lekeyi kapatacak şekilde. Yüzün kalan bölümüne bir şey sürmeden güneşe çıkıp oturuyosunuz. 10 dk sonra eve gelip güneş kremlerini lekelerinizden silin ve tek renksiniz ! :) Bir kerede olmazsa birkaç kez yapın, 2 günde kurtuldum ben :-) Youtube'da bir makyaj gurusundan aldım bu tavsiyeyi :)

iyide ozamanda yüzümüze sürmediğimiz yerlerde leke olcak bu sefer zaten güneş koruyucuyu yeni lekelerin oluşmasını önlemek ve var olan lekelerin koyulaşmasının önüne geçmek içindir bana çok saçma geldi.

iyide ozamanda yüzümüze sürmediğimiz yerlerde leke olcak bu sefer zaten güneş koruyucuyu yeni lekelerin oluşmasını önlemek ve var olan lekelerin koyulaşmasının önüne geçmek içindir bana çok saçma geldi.

Eğer güneşe çıktığında çillerin, lekelerin çıkıyorsa yapma tabi ki. Bu püf sadece güneşte bronzlaşanlar için :)

başka deneyen varmı acaba?
ayrıca şu gurunun sayfa linkini verirmisin bizde takip edelim

Benim yüzümde de güneşten benler oluşur hep. İki yazdır 45 faktör güneş kremimi yüzüme sürmeden çıkmam yeni benlerim oluşmadı bir de iki tane benim yok oldu cidden acaba bundan olabilir mi?

Benim yüzümde de güneşten benler oluşur hep. İki yazdır 45 faktör güneş kremimi yüzüme sürmeden çıkmam yeni benlerim oluşmadı bir de iki tane benim yok oldu cidden acaba bundan olabilir mi?

Kullandığın güneş kreminin üzerinde anti brown spots yazıyorsa bu etkiyi gösterir genelde :) benimki de öyle canım, düzenli kullanımda lekeleri yok eder :)

ayy gerçekten yok ediyosa ne ala
ben de denerdim de lekeler için diğer taraflara sürmezsem bu sefer oralarda çıkar tüh:KK5:

ayy gerçekten yok ediyosa ne ala
ben de denerdim de lekeler için diğer taraflara sürmezsem bu sefer oralarda çıkar tüh:KK5:

Canım düzenli kullanımda yok eden güneş kremi :) Yani bütün yüzüne güneş kremi kullanırsan düzenli olarak, yok eder. Ama verdiğim öneriyi şöyle yaparak deneyebilirsin: Bütün yüzüne güneş kremini uygularsın, lekelerin üstüne baya kalınca yedirmeden koyarsın kremi, güneşte 10 dk durursun, gelince yine tek renk olursun :) Dene bii..

X