niye bıraktn ben de ona başladım da ondan merak ettim??Merhaba kızlar,son zamanlarda yüzmdeki gözeneklerin iyice genişlediğini ve çoğaldığını görüyorum.Loreal skin perfect kullandım bir süre ama sonra bıraktım.
Şu an bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı sizden ricam kullandığınız ve faydasını gördüğünüz ürünleri yazmanız.Fiyat önemli değil yeterki faydası olsun.
cilt tipim yağlı
Birde göz çevresi kırışık önleyici ve giderici krem ismi istiyorum yine faydasını gördüğünüz.
offf yaşlanıyorum
kadınlar külübünün güzel ve bakımlı kadınları yardım lütfen!
sıkıldım birde sürdüğüm gün yağlı olan cildim daha da yağlanıyordu ama faydasını gördüm kullandığım dönemdeniye bıraktn ben de ona başladım da ondan merak ettim??
A ve E vitamin zengini lampert firmasinin retinol isimli kremi bir harika..ben uzun zamandir kullaniyorum.Merhaba kızlar,son zamanlarda yüzmdeki gözeneklerin iyice genişlediğini ve çoğaldığını görüyorum.Loreal skin perfect kullandım bir süre ama sonra bıraktım.
Şu an bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı sizden ricam kullandığınız ve faydasını gördüğünüz ürünleri yazmanız.Fiyat önemli değil yeterki faydası olsun.
cilt tipim yağlı
Birde göz çevresi kırışık önleyici ve giderici krem ismi istiyorum yine faydasını gördüğünüz.
offf yaşlanıyorum
Merhaba kızlar,son zamanlarda yüzmdeki gözeneklerin iyice genişlediğini ve çoğaldığını görüyorum.Loreal skin perfect kullandım bir süre ama sonra bıraktım.
cilt tipim yağlı
offf yaşlanıyorum
Merhaba bende 24 yaşındayım 4 yıldır la prairienin eye contur kremini kullamıyorum ama çok memnun değilim açıkçası gözaltlarım hala mor ve ince çizgiler var önerebilceğiniz bişey var mıben temizleme icin Bioderma H2O kullaniyorum. Hem yuz hem de goz makyajini temizleme konusunda cok basarili ve en onemlisi su oldugu icin yuze zararsiz.
Yuz yikama icin La Prairie Advanced Marine serisinin muzunu kullaniyorum. Biraz pahali ancak ortalama 6 ay gidiyor.
peeling olarak da Dermalogica Daily Microfoliant oneririm. bu urun de hemen hemen 1 yila yakin dayaniyor.
3 gündür lr ürünlerini kullanıyorum ve memnun kaldım önerrirm.Merhaba kızlar,son zamanlarda yüzmdeki gözeneklerin iyice genişlediğini ve çoğaldığını görüyorum.Loreal skin perfect kullandım bir süre ama sonra bıraktım.
cilt tipim yağlı
offf yaşlanıyorum