• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri yüzünüz için hergün uyguladığınız bakımlar neler??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU2

Ziyaretçi
yüzünüz için günlük bakım olarak neler uyguluyorsunuz:CüvCüv::CüvCüv:

DOVE SABUNLA YIKAYIP,AVONDAN ALDIĞIM YÜZ KREMİMİ SÜRÜYORUM BAŞKADA BİŞEY YOK :delphin:

sabah la roche posay effaclar jel tonik nemlendirici üzerine vichy spf 50 güneş koruyuucmu sürerim,göz altlarıma este lauder spf 15(güneşten krounmak çok önemli) göz kremimi sürerim
akşam varsa göz makyajımı olay göz makyajı temizleyicisi ile siler yine la roche posay effaclar setimi kullanırım
bununla birlikte dermatologun verdği bir iki sürmeli ilacım var

yüz yıkama jeliyle yüzümü temizlerim, toniğimi sürerim ama toniği bazen ihmal ediyorum...sonra da nemlendirici ve unutmazsam göz çevremi sürerim...geçenlerde de canım arkadaşım tımmy'nin önerdiği üzre gazı alınmış sodayı buz yapıp yüzüme msaj yapıyorum, çok süper oluyor...eğer dışarı çıkacaksam güneş faktörlü nemlendiricimi sürerim...gecede makyaj varsa siler ve temizleme jeliyle yıkayıp tekrar nemlendiricimi sürerim ama bazen atlıyorum bunlardan birkaçını...özellikle de çok iş az zamanım varsa..ama hergün düzenli yapınca çok farklı oluyor cilt...

artık yüz bakımıma yeni bir ürün ekledim..ısrarla herkese tavsiye ediyor ve yazıyorum ama cidden beğendim...haftada iki kere de bu maskeyi yapmaya başladım, daha yeni ama...etkisini şimdiden farkettim..hatta topic bile açtım paylaşmak için. buraya da yazayım faydası olur belki...google a "doğal klinik peloid pelomin" yazın ve ürünü siz de inceleyin

Son düzenleme:
bende makyaj varsa makyaj temizleyiciyle silip daha sonra avondan aldığım bakım kremlerini sürüp uyurum haftada bikezde nemlendirici bakım yapıorum

bego noviderm boredaın hangi ürünlerini kullanıyorsun,sivilce sorunun mu var benim gibi?

sabah boriade noviderm in temizlemesiyle cildimi temizlerim sabah nemlendricisini ve gecede yıkayıp gece nemlendiricisini sürerim güneş koruma kullanıyorum bnde mutlaka yüz için olan güneş kremlerinden kullanmanızı tavsiye ederim ...
bu ürünleri almadan önce eczanede cilt analizi yaptılar çok kötüydü cildim hala kötüde sivilce kalmadı çok şükür...
ben tonik kullanmıyorum ordaki bayan toniğe gerek olmadığını söyledi

:sabah uyanırım suyla yıkarım sonra effaclar gözenek arındırıcı ile yüzümü bir güzel köpürte köpürte yıkarım kurularım. bütün gün hiç bişey sürmem dışarı çıkmıycaksam çıkacaksam sadece güneş kremi. akşam yatmadan önce effaclar le tekrar yüzümü yıkarım sonra loreal paris pure zone nemlendiriciyle yüzüme masaj yaparım 10 dk beklerim daha sonra imex sivilce kremini iyice yüzüme yediririm ve uyurum :1rolleyes:

Sabah uyandigimda guzelce bi yikarim sonrasi sodali buzu suratimda gezdirim bukadarcik nemlendirici pek surmam cildime :)simdilik harikadir cildim

her sabah duru suyla yıkar nemlendirici sürerim rimel ve kalemden başka bişey kullanmam onları da suyla çıkartırım te bu kadar :lepi:

her gün m asam yüz yıkama jeliyle yıkar m asam tonik sürer arkasından m asam nemlendirici sürerim :delphin: bu m asam firmasının anlaşmalı eczanesinde çalışıyorum. çok memnunum ama çok ürün kullanmak sıkıyor yakında toniği ekarde edicem gerek yok.
birde sabah çıkarken sebamed 28 faktör güneş kremi kullanıyorum..

sabahları anneme altınoluktan getirttiğim doğal zeytinyağı sabunuyla yıkarım nemlendirici olarakta bepanthen sürerim akşam eve gelince yine zeytinyağı sabunuyla yıkarım bebakla temizlerim cildimi aklıma estikçe gece yatmadan önce bademyağı hintyağı karışımını kirpiklerime sürerim o kadar.

sabah kalkar kalkmaz la roche jelimle mutlaka temizlerim daha sonra eger gerekiyosa siyah noktaları keselerim sonra çamur yada kil maskesi yaparım( ama 2-3 günde 1 degiştirerek)çok faydasını gördüm ikisininde..
sonra gülsuyu kullanırdım ama cildim karma oldugundan kullanmıyorum artık megersem kuruciltler içinmiş.forumdan bi arkadaş söylemişti ..
onun yerine uriage tonigini sürüyorum ..daha sonra dead sea nemlendirci ..bunu gündüz yapıyorum gece de jel+soda sürüp yatıyorum yeterli oluyo .bazende üşengeçligim tutuyo hiç bişi yapmıyorum:(((

sabah ilk iş buzz gibi suyla yüzümü yıkarım.. toniğimi ve nemlendiricimi sürerim..
haftada bir kil maskesi ve nemlendirici maske yaparım
arada da mağden suyuyla yıkarım..sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Sabah kakinca yikar, clinique dramatically different nemlendiricimi ve goz icinde yine ayni marka all abaut eyes rich kremimi surerim. Ama arada degisik markalarda kullaiyorum. Tonik kullanmaya bir turlu alisamadim, bi ara gul suyu kullaniyordum. Aksamlari tekrar yikayip organik hindistancevizi yagi, organik kayisi cekirdegi yagi, organik argan yagini degisimli suruyorum, ara gunlerde nemlendirici kullaniyorum yani her bir yagi haftada bir uygulamis oluyorum. Haftada bir de banyoda kahve telvesiyle peeling yapiyorum. Bu arada disari cikarkende yuzume hindistancevizi yagi uzerine nemlendirici suruyorum. Bu yagin spf 15 ozelligi var ve de soguktan cildi ve dudaklari cok guzel koruyor. :12:

Son düzenleme:
Clinique ben de uzun süre kullanmıştım.çok iyi geldiğinden değil, iyi bir marka olduğunu düşündüğümden kullanmıştım.sonra bi ürünüm bittiğinde clinique alamadım, o ara 1-2 arkadaştan olay ın methini işitmiştim, onu alıp denedim.o gün bugündür de clinique den daha iyi olduğundan değil, ama bir fark farketmediğimden ve fiyatı daha uygun olduğundan olay kullanıyorum (göz kremi-serum ve nemlendirici) yakın zamanda loreal skin perfection serumu aldım meraktan, onda da bi fark farketmedim :) işte bu! Diyeceğim bir ürün bulabilmeyi çok arzularım.bu başlığı takipte olacağım.
Tonik kullanmaya alışamayanlara öneri: toniğinizi fısfıslı bir şişeye doldurun, yüzünüze püskürtmek sureti ile kullanın.banyoda duruyor benim fısfıslı şişem, jelle yüzümü temizledikten sonra veya banyodan çıkınca püskürtüyorum.jel ve tonik olarak cikdim karma-yağlı olduğundan dengeleyici ürünler tercih ediyorum, hangisi denk gelirse veya hangisi indirimde ise.bugüne kadar kullandıklarım arasında bi fark farketmedim.

Back
X