E elifblymw Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2024 4 0 24 23 Şubat 2024 Konu Sahibi elifblymw #1 cok kıl var tüy gibi ama siyah yüz için olan bir tüy dökücü Krem buldum kullanan var mi hic?
M merlinurse Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2022 419 606 29 23 Şubat 2024 Konu Sahibi elifblymw #2 Kimyasal ürünü yüzüne hiç kullanmasan mı?
E elifblymw Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2024 4 0 24 24 Şubat 2024 Konu Sahibi elifblymw #3 merlinurse .!.: Kimyasal ürünü yüzüne hiç kullanmasan mı? Genişletmek için tıkla... killardan nasi kurtulcam bilmiyorum
merlinurse .!.: Kimyasal ürünü yüzüne hiç kullanmasan mı? Genişletmek için tıkla... killardan nasi kurtulcam bilmiyorum
Ben lanet bir sismanim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Nisan 2020 198 102 22 24 Şubat 2024 Konu Sahibi elifblymw #4 elifblymw .!.: cok kıl var tüy gibi ama siyah yüz için olan bir tüy dökücü Krem buldum kullanan var mi hic? Genişletmek için tıkla... Yapma sakın jilet etkisi yaratıyor iğneli lazer epilasyona git veya yüz usturası kullanabilirsin (ustura da kalınlaştırıyor biraz ama bilgin olsun)
elifblymw .!.: cok kıl var tüy gibi ama siyah yüz için olan bir tüy dökücü Krem buldum kullanan var mi hic? Genişletmek için tıkla... Yapma sakın jilet etkisi yaratıyor iğneli lazer epilasyona git veya yüz usturası kullanabilirsin (ustura da kalınlaştırıyor biraz ama bilgin olsun)
E elifblymw Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2024 4 0 24 26 Şubat 2024 Konu Sahibi elifblymw #5 ginepigseverim .!.: Yapma sakın jilet etkisi yaratıyor iğneli lazer epilasyona git veya yüz usturası kullanabilirsin (ustura da kalınlaştırıyor biraz ama bilgin olsun) Genişletmek için tıkla... ustura kullandim siyahlastirdi tüy dökücü kalinlastirmiyor diye biliyordum ben
ginepigseverim .!.: Yapma sakın jilet etkisi yaratıyor iğneli lazer epilasyona git veya yüz usturası kullanabilirsin (ustura da kalınlaştırıyor biraz ama bilgin olsun) Genişletmek için tıkla... ustura kullandim siyahlastirdi tüy dökücü kalinlastirmiyor diye biliyordum ben
Ben lanet bir sismanim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Nisan 2020 198 102 22 27 Şubat 2024 Konu Sahibi elifblymw #6 elifblymw .!.: ustura kullandim siyahlastirdi tüy dökücü kalinlastirmiyor diye biliyordum ben Genişletmek için tıkla... mantıken o da kökten almıyor kesiyor sadece alerjin yoksa ağda yap yüzüne ya da kuaförde yaptır
elifblymw .!.: ustura kullandim siyahlastirdi tüy dökücü kalinlastirmiyor diye biliyordum ben Genişletmek için tıkla... mantıken o da kökten almıyor kesiyor sadece alerjin yoksa ağda yap yüzüne ya da kuaförde yaptır
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 8.850 6.147 35 7 Mart 2024 Konu Sahibi elifblymw #7 kalınlaştırır simsiyah çıkar sakal gibi kuaföre git sir agda falan yapsın