Cilt Bakımı Ürünleri Yüzünü sabunla yıkayanlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

freedom754

herşeye rağmen ALLAHA ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
20
2
1
31
kızlaar ben yüz temizleme jeli kullanıyorum fakat sivilcelerimi hiç geçirmiyo.Yüzünü sabunla yıkayanlar memnunlarmı ve hangi sabunu tavsiye edersinizz ?

Bence sabun kullanma dunde ben konu acmıstım pharmaceris ürününden alcaktm kimse yazmadı ama gıttım aldım antıbakterıyel yüz temızleme jeli ve akne gıderıcı kremi ınanırmısın dun gece kullandım ıkısınıde sbh o cıkan svlce kuculmstu bıle bır gunde bıle etkısını gosterdı bende cok sey denedım inş bu tamamen gecırir burdan yazarm sende al derım

ben hep sabunla temizliyorum ve gayet memnunum
bu zamana kadar nileranın ve otacının sabunlarını kullandım.
önemli olan cilt tipine göre ürünler kullanmak. bazı sabunlar kurutabilir mesela
ben yinede cildim çok kurumasın diye yağsız nemlendirici sürüyorum bakımımın sonunda :KK52:

Sebamed hassas cilt sabununu kullanıyorum ben de ve inanılmaz memnunum.
Yalnız her cilde iyi gelmediğini duydum ama bende bir sıkıntı yapmadı. İçinde sabun ve bir takım kimyasallar da yok ayrıca, o kategoride olduğuna bakmayın... (;

sabun için protex ultra öneririm, fiyatına bakıp da işe yaramaz demeyin sakın,
yıllardır hep benimle,
temizleyici jel olarak da sebamed face and body wash,
ikisi de çok özel ürünler benim için...

sabun için protex ultra öneririm, fiyatına bakıp da işe yaramaz demeyin sakın,
yıllardır hep benimle,
temizleyici jel olarak da sebamed face and body wash,
ikisi de çok özel ürünler benim için...

Protex kurutuyor mu?

Protex sabun kullaniyorum JEL aldim bikac kere kullanamadim sevemedim yani sabunla yikadiktan sonra da kremliyorum güzelce nemini de kaybetmiyor

merhaba cnm. benim cildim karma. yazın yağlıya dönük kışın hafif kuruya dönük. çok sivilcem ve siyah noktam vardı gülsuyu+limon suyu+elma sirkesiyle kurtuldum. önceden kükürtlü sabun kullanıyordum ama çok kurutuyordu aşırı bi faydasını göremedim. gülsuyu+limon suyu+elma sirkesini burada forumda okudum uyguladım ne sivilce ne leke ne de siyah nokta kaldı cildimde. sadece özel dönemde bir iki tane çıkıyo ama maske yapınca geçiyo. bir de her gece gülsuyu iile siliyorum sonra da hafif nemlendiriyorum :KK49:

Back
X