• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzünü iple aldıran varmı?

mektp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
102
0
46
İstanbul
Arkadaslar 19 yasındayım ve yüüzmde tüylenmem var beni bu çok rahatsız ediyor öyle böyle değl. doktora gittim istersen lazer yaparız ama parana yazık görmez felan dedi. ki bence görülmücek tarzda değil. :D neyse ağda maceram var geçen aydan ufak bi böglye denemedim çilesini çekiyorum iz kaldı bide onunla ugrasıyorum. psikolojimi bozuyor şu kıl tüy mevzusu. iple aldıran var mı.. bıyık gibi 2 günde mi çıkmaya baslar korkuyorum.. yardım lütfen:(

lazer tüyleri görmez kılları görür.. ayva tüyü dediğimiz cılız ve yumuşak tarzda iseler lazerden verim alamazsın canım.. yüze ağda yada ip ile müdahale hemen herkesin yaptırdığı biseydir ama kime yaptırdığın ve ne şartlarda yapıldığına göre değişir.. bu yöntemlerdeki sonuç tamamen senin hormonlarına göre değişir. bıyıkların ip ile 2 günde çıkıyorsa yüzündekilerde aynı oranda çıkmaya başlar diye biliyorum ben ama :)

ben sadece bıyııklarmı sir agda ile aldırıyorum kaşlarımı iple cnm yüzümde tüy yok zaten
ama kuaförde aldıran kadıınlar iple aldııranda var sir agda ilede gördüm ama ne kadar zaman da çııkıyor bilmiyorum
bıyıklar ne zaman çıkarsa onlarda o vakit çıkar diye biliyorum cnm

Back