Yüzüne yağ enjeksiyonu yaptıranlar Acil..!!!

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
1,5 sene önce 45 kiloya düşüpte çok zayıf olduğum bi dönem.sadece elmacık kemiklerime biraz dolgu yaptırayım diye gittiğim özel hastanede,doktor yağ enjeksiyonunu önerdi.aynı gün evdesin 1 saatlik bi işlem vs diye benimde bilinçsizliğimden kaynaklı o ameliyat masasına yattım.çok korkunç bi süreçti.

Şimdiyse o yağlar yüzümde aşağı doğru indiler ve bi yanağım diğerine göre daha büyük.Küçük olan yanağımda ise elmacık kemiğimde bir sızı,,,sanki içinde morluk olurda bastırırsınızya öyle bir acı.uyuşukluk.
İşlem sırasında gözve dudak kenarlarımdan toplam 4 iğneyle giriş yapılmış ama sağ tarafta bi zedelenme olduğunu düşünüyorum.acaba kemiğemi denk geldi o iğne..yada yanlış bi yerimi zedeledi bilmiyorum.
Şimdi ben bunun için aynı doktora gitsem kabul etmeyeceğine eminim.
Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım edin...Ne yapmam gerekir.

Geçenlerde haberlerde gördüm bi adama iğne vuruyolar yanlışlıkla iğne sinire denk geldiği için adamın bacağı hissizleşip zayıflıyor zayıflıyor iş yapamaz hale geliyor..bunuda bir nöroloji uzmanı anlamış.
Şimdi ben böyle bi durum için hangi doktora gitmeliyim....

çook geçmis olsun öncelikle iyi bir doktora ihtiyacin var universite hastanelerin birinden randevu alsan nasil olur? film çekerler sinirde zedelenme varmi yada nereye enjecte etti filmde çikar bunlar
Su yag enjecte olayinda kaç yildir bir kisiden memnuniyet sözleri duymadim
Doktoruna sorsan bile hatalarini asla kabul etmiyorlar 1.sana birbucuk yil sonra böyle bisey olamaz der 2. kendi yaginiz vucut alerji yapamaz der bu liste uzar gider

aynen öyle evet...1.5 yıl boyunca devam etti bu zaten ben hep geçer diye bekledim.çok pişmanım.
hangi bölüme gitmem gerekir sizce..yüzden film çeken bölüm neresi kim gerçekçi bilgi verir hiç bilmiyorum..

aynen öyle evet...1.5 yıl boyunca devam etti bu zaten ben hep geçer diye bekledim.çok pişmanım.
hangi bölüme gitmem gerekir sizce..yüzden film çeken bölüm neresi kim gerçekçi bilgi verir hiç bilmiyorum..
okuduklarima göre Tugrul bey ilgili bir doktormus bi konussan onunla

tuğrul beymi?hangi şehirde ve hastanede..bu konuylamı ilgileniyormuş
Tugrul turan ben sahsen tanimiyorum kendisini ama sitede adini çok duydum duyarli deniyor en azindan napman lazim sana söyler simdi bizim bilmedigimiz bi dünya sey vardir sorularini cevaplayabilir Memorial Hastanesi istanbul daymis

Tugrul turan ben sahsen tanimiyorum kendisini ama sitede adini çok duydum duyarli deniyor en azindan napman lazim sana söyler simdi bizim bilmedigimiz bi dünya sey vardir sorularini cevaplayabilir Memorial Hastanesi istanbul daymis
anladım teşekkür ederim

aslında yüze yağ enjeksiyonlarının çok iyi sonuçlarını gördüm ben yani resmen gençleştirmiş yüzü. ama seninki biraz şanssızlık olmuş galiba... bi de çok derine vermiş olabilirler yağı

tam tersi yüzü yaşlandırıyor..ilk aylar daha diri bir cilt daha gençleşmiş gibi dursada sonradan o yağlar aşağı doğru iniyor ve yüzünde sarkma,kırışıklık aniden oluşuyor.
doktor kendiside aşağı süzülücek o yağlar dedide ne demek istediğini yeni anlıyorum..

geçmiş olsun.Doktorunuz kimdi acaba

geçmiş olsun.Doktorunuz kimdi acaba
Bence tekrar o doktora git ve onun bir cozum bulmasını iste.sonucu da burada bizimle paylas.doktorun ismini de gizlemeye gerek yok bence.dogruyu da egriyi de burada paylasmaliyiz ki birbirimize faydamiz olsun

Bence seni bu hale getiren doktora git ve cozum bulmasını iste.bakalım ne cevap verecek.basindan mi savacak seni.sonra gelismeleri burada bizimle paylas.doktorun da ismini bilmemizde fayda var.bugun sana yarin bize.dogruyu da egriyi de paylasmaliyiz ve birbirimize destek olmaliyiz.ah vah demek acizlik olur.cozum odakli olmaliyiz

Bence tekrar o doktora git ve onun bir cozum bulmasını iste.sonucu da burada bizimle paylas.doktorun ismini de gizlemeye gerek yok bence.dogruyu da egriyi de burada paylasmaliyiz ki birbirimize faydamiz olsun
Kusura bakma yanlislikla sana mesaj atmisim mateme atacagima..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…