Merhaba ben yüz bölgeme xxxxxxa 1 seans Alexandrite Lazer yaptırdım. 1 ay geçti ve olumlu sonuç aldım bu akşam 2. seans için gideceğim. seansların etkili olup olmaması kişinin kıl kökü yapısına göre değişiyor.Bir çok forumda okudum kimisi olumlu kimisi olumsuz cevap almış ama Ben memnun kaldım. Tavsiye ediyorum... :)
bir kere ve sadece bir aym bekledim canımm yaptırdıktan sonra 2 3 ay bekle canımm sonucun ne olduğunu ancak öyle görebilirsinn benim yzümde 2,5aydaa tertemiz kalıyordu ama sonrası traş olmuş gibi çıkıyordu....kaç seans yaptırdım hatırlamıyorum bile aylarcaa..yıllarca bitsin kurtulayım diyee gittim gittim bitmedi...alex cihazıydı...lazerle mümkün deil....yüzde sonuç almak imkansız gibi bişeyy..
Ben biyik bölgesine yaptirdim ve baya memnunum
En küçük bir sorun yaşamadım çok tavsiye ederim.
Yüzdeki kıllar lazerle bitmez çoğalır. 12 seans yaptırdım yaptırmadan önceki halimden çok kötü durmda yüzüm. 7, 8 tüy vardı yayıldı. lazer kalın tüyleri yok ediyor ama inceleri de kaldırıyor. kalınlar inceleşiyor inceler kalınlaşıyor böyle bi ömür boyu sürüp gidiyor. yüz de kalınlar da gitmiyor. 1, 2 ayda sonuç ortaya çıkmaz. en az 6 ay beklemek gerekir. 1 ay lazer seansı için kısa bir süre. benim cildimde lazerden 1 ay sonra saten gibi oluyor ama 2 aydan sonra tüyler belirmeye başlıyor. tüyün eski halini alması 6 ayı buluyor. benim size tavsiyem; yaptırmış biri olarak yaptırmamanız. cilt toleransınız iyiyse iğneli, değilse bioder.
yüz de lazer kesinlikle bitirmiyor arttırıyor bile ama şöle avantajı var.. benim sanırım 13. seasnım olcakkk agda niyeti ile gidiyorum 2 ayda bir azcık çıkınca aynada çok yakından bakınca zorla farkediyorum uclarını hemen lazere gidip yaptırıyorummm 10 günde bir agdaya gitmektense 2 ayda bir lazere gitmek daha mantıklı en azından sürekli temiz oluyor yüzüm.. haa eger şöle 4-5 ay ara versen eskisinden kötü çıkacagı kesin.. ben bi ömür gitcem yüzümeee ondan önemsemiyorum çogalmışmı azalmışmı diye:)
kızlar yüzüne lazer yaptırıp memnun kalan biten war mı acaba çok mutsuzum yüzümdeki tüylerle(( yapturan warsa bilgi vereblir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?