• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüzüne lazer yaptırıp memnun kalan var mı?

Kızlar bende yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum... yüzümde çok fazlaydı.. ilk gittiğimde yüzünde açık kahve renkli kıllar var onara etki etmez iğneli epilasyon yaptırma ihtimalin var dediler.. sonra aradan 6 ay falan geçti.. gittiğimde hiç beklemediğimiz gibi iyi bir yanıt verdi yüzün iğneliye gerek kalmadı artık bence dediler... şuan yüzümden çok memnunum.. bence tüy yapısına göre değişiyor.. şuan bir sıkıntım yok... :66:

Kızlar bende yüzüme lazer epilasyon yaptırıyorum... yüzümde çok fazlaydı.. ilk gittiğimde yüzünde açık kahve renkli kıllar var onara etki etmez iğneli epilasyon yaptırma ihtimalin var dediler.. sonra aradan 6 ay falan geçti.. gittiğimde hiç beklemediğimiz gibi iyi bir yanıt verdi yüzün iğneliye gerek kalmadı artık bence dediler... şuan yüzümden çok memnunum.. bence tüy yapısına göre değişiyor.. şuan bir sıkıntım yok... :66:

bitti mi yani cnmmmmmmm :53: :53: :53:

yüz bölgesinde lazer yaptırmış ve sonuç almamış biriyim
ama şimdi çok iyi bir estetik merkezi ile görüşüp anlaştım
cumartesi günü gidip yaptıracağım...
lazerle biten yada eskisinden daha iyi olduğunu söyleyenler var
ama herkese göre değişiyor tabiki....
1 sene lazer yaptırdım alex ile ama 1 sene içinde ne dökülme ne azalma gördüm
lazeri yapan kişi rastgele calışan biri
eğitim yok bişey yok
yüzüm berbat oldu artık
son kez deneyeceğim nd-lazer insallah sonuç alırım ve sizede yazarım
yüzde 90 sonuçç veriyor
canım kusura bakma mesajına cevap veremedim.. 100 olmamışta daha :34:

canım yaklaşık 8 ay oldu lazere başlayalı.. bir güzellik salonunda yaptırıyorum.. ama cihazın adını sormak aklıma gelmedi.. bu ay içinde gidicem tekrar senin için sorarım.... çok memnunum ama yüzümde tüy hiç kalmadı.. cildime güneş kremi sürüyorum.. pürüzsüz oldu yüzüm aynı zamandada beyazlaştı.. maşallah diyelim :))

canım yaklaşık 8 ay oldu lazere başlayalı.. bir güzellik salonunda yaptırıyorum.. ama cihazın adını sormak aklıma gelmedi.. bu ay içinde gidicem tekrar senin için sorarım.... çok memnunum ama yüzümde tüy hiç kalmadı.. cildime güneş kremi sürüyorum.. pürüzsüz oldu yüzüm aynı zamandada beyazlaştı.. maşallah diyelim :))

maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :66: :66:

cnm bana özelden yazar mısın yaptrdığın yerin adresini??

mesaj yazdığın için teşekkürler canım
ben bugün nd-yağ lazer yaptırdım yüzüme
15 gün sonra kontrol var tekrar cıkmayan tüylere yapılacak
insallah senin gibi sonuç alırım
aynaya bakmak istiyorum artıkkkkk

mesaj yazdığın için teşekkürler canım
ben bugün nd-yağ lazer yaptırdım yüzüme
15 gün sonra kontrol var tekrar cıkmayan tüylere yapılacak
insallah senin gibi sonuç alırım
aynaya bakmak istiyorum artıkkkkk

inş. bitanem bende çok sıkıntı yapmıştım önceden yüzümde acayip tüy vardı.. çok sıkıntı yaşadım.. iple aldırırdım süreklii. ama çok şükürki iyiyim şimdi seninkide düzelir inş.. bana 1 ay sonunda lazer 15 gün sonrada kotrol yapılıyor canım..:34:

Lazer yüz için hiç uygun değil arkadaşım sakın ha lazere gitmeyin yüzdeki sarı tüyleri siyah kıla çevior şahsen benm öyle olduu dahada berbat olduu ama 1 ay önce iğneliye başladımm mükemmel sonuç aldımm hiç çıkmıor 1 seansta yok ediorr bidaha çıkmıorr.iğneli yaptr rahatlaa çok acımıor zaten.. :14:

Lazer yüz için hiç uygun değil arkadaşım sakın ha lazere gitmeyin yüzdeki sarı tüyleri siyah kıla çevior şahsen benm öyle olduu dahada berbat olduu ama 1 ay önce iğneliye başladımm mükemmel sonuç aldımm hiç çıkmıor 1 seansta yok ediorr bidaha çıkmıorr.iğneli yaptr rahatlaa çok acımıor zaten.. :14:

ewet cnm ama bi ar4kadaşım iğneliye gitti yüzü nokta nokta leke oldu heppppppp :(:( sende oldu mu öyle bişey??

ewet cnm ama bi ar4kadaşım iğneliye gitti yüzü nokta nokta leke oldu heppppppp :(:( sende oldu mu öyle bişey??[/Q

Tabikide ilk başta nokta nokta kırmızılık oluyor sonuçta iğne giriyor derimize olacak yani kaçık yok bundan snra yara oluyor kabuk tuutyorr kabuklar kendiliğindn dökülüyor ama 2 hftada geçiyor benm 2 haftada geçti hafif bi kaç nokta kaldı oda geçecektirr sabır lazım biraz...:97::76:

kızlar yüz için bi kuzenim lazer yaptırmıştı ve gerçekten ortaya çok ii bi sonuç çıkmıştı tek kıl kalmadı yani. sanırım cilt tipi ve kıl köküne göre değişiyor

beeeeen çok memnunum kızlarr yaklaşık 1 sene önce başladım uzun aralıklarla gittim o yüzden 1 senedir devam ediyo :1: veee çok memunum :34: alexle yaptılar 4. seansım bitti sanırm kalmadı gibi :64:

beeeeen çok memnunum kızlarr yaklaşık 1 sene önce başladım uzun aralıklarla gittim o yüzden 1 senedir devam ediyo :1: veee çok memunum :34: alexle yaptılar 4. seansım bitti sanırm kalmadı gibi :64:

ben de yuzune lazer yaptiranlardanim. yaptirmaz olaydim. eskiden ne guzeldi, ayva tuyleri vardi sadece. simdi ya igneliye baslamam gerekecek ya da baska bir yol bulmam gerekecek, ya da haftada bir sakal trasi:68:

Back