• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüzüne lazer yaptırıp memnun kalan var mı?

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
118
Balıkesir
kızlar yüzüne lazer yaptırıp memnun kalan biten war mı acaba çok mutsuzum yüzümdeki tüylerle :((( yapturan warsa bilgi vereblir mi???

canımm kimse yazamaz çünkü yüzde etkili deil maalesef yıllarca yüzü için gitmiş biri olarak söylüyorumm....
kurtulmak istiyorsan yüzdee ancak iğneli epilasyon ben gidiyorumm lazer epilasyonn yüzde tam bir fiyasko...

Valla bu bence kıl tipiyle alakalı bişi, ben bıyık bölgeme yaptırıyorum, aman aman bi memnuniyetim yok çünkü bıyık bölgemde sadece kenerdaki kıllar koyu diğerleri sarı, annem çene ve bıyık bölgesine yaptırdı 2 seans, bıyıkları sert değil ama koyuya yakın, çene bölgesindeki kıllarsa acayip sert ve koyuydu, şimdi sadece 1 tüy çıkmış, seansının üzerinden de 1aydan fazla zaman çıktı, yani çıkacak olan tüylerin çoktan çıkması gerekti, dediğim gibi bu tamamen kişinin tüy yapısına bağlı. Seninkiler de koyu renkse, hatta üstüne bir de sertse, çok koyu ve sertlerin hemen kaybolması için önce alexle başlayıp 3.seanstan sonra da kalanlara nd-yag cihazla devam edebilirsin bence... Tabi gerçek bir uzmanın görüşünü almanda da fayda var..

anladm kızlar alex le yaptrmayı düşünüyorum benm ten rengim beyaz ve tüyler siyah etkili olur inşallah daha da sertleşmesinden korkuyorum :(((

Merhaba ben yüz bölgeme xxxxxxxa 1 seans Alexandrite Lazer yaptırdım. 1 ay geçti ve olumlu sonuç aldım bu akşam 2. seans için gideceğim. seansların etkili olup olmaması kişinin kıl kökü yapısına göre değişiyor.Bir çok forumda okudum kimisi olumlu kimisi olumsuz cevap almış ama Ben memnun kaldım. Tavsiye ediyorum... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben yüz bölgeme xxxxxxa 1 seans Alexandrite Lazer yaptırdım. 1 ay geçti ve olumlu sonuç aldım bu akşam 2. seans için gideceğim. seansların etkili olup olmaması kişinin kıl kökü yapısına göre değişiyor.Bir çok forumda okudum kimisi olumlu kimisi olumsuz cevap almış ama Ben memnun kaldım. Tavsiye ediyorum... :)

bir kere ve sadece bir aym bekledim canımm yaptırdıktan sonra 2 3 ay bekle canımm sonucun ne olduğunu ancak öyle görebilirsinn benim yzümde 2,5aydaa tertemiz kalıyordu ama sonrası traş olmuş gibi çıkıyordu....kaç seans yaptırdım hatırlamıyorum bile aylarcaa..yıllarca bitsin kurtulayım diyee gittim gittim bitmedi...alex cihazıydı...lazerle mümkün deil....yüzde sonuç almak imkansız gibi bişeyy..

bir kere ve sadece bir aym bekledim canımm yaptırdıktan sonra 2 3 ay bekle canımm sonucun ne olduğunu ancak öyle görebilirsinn benim yzümde 2,5aydaa tertemiz kalıyordu ama sonrası traş olmuş gibi çıkıyordu....kaç seans yaptırdım hatırlamıyorum bile aylarcaa..yıllarca bitsin kurtulayım diyee gittim gittim bitmedi...alex cihazıydı...lazerle mümkün deil....yüzde sonuç almak imkansız gibi bişeyy..

merhaba bana 1 ay sonrasına randevu verdiği için gidiyorum. şu anlık memnunum tabi ileride ne olur bilemeyiz daha gitmem gereken 2 seansım daha var hepsi bitince sonuç ne olucak merak ediyorum.

http://www.estetikinternational.com/total-kil-yok-etme-sistemi.html
xxxxxxxxx gitmiş olduğum yer ve cihaz. daha öncede yazdığım gibi sonuçlar kişiden kişiye değişiyor.

Yüzdeki kıllar lazerle bitmez çoğalır. 12 seans yaptırdım yaptırmadan önceki halimden çok kötü durmda yüzüm. 7, 8 tüy vardı yayıldı. lazer kalın tüyleri yok ediyor ama inceleri de kaldırıyor. kalınlar inceleşiyor inceler kalınlaşıyor böyle bi ömür boyu sürüp gidiyor. yüz de kalınlar da gitmiyor. 1, 2 ayda sonuç ortaya çıkmaz. en az 6 ay beklemek gerekir. 1 ay lazer seansı için kısa bir süre. benim cildimde lazerden 1 ay sonra saten gibi oluyor ama 2 aydan sonra tüyler belirmeye başlıyor. tüyün eski halini alması 6 ayı buluyor. benim size tavsiyem; yaptırmış biri olarak yaptırmamanız. cilt toleransınız iyiyse iğneli, değilse bioder.

Yüzdeki kıllar lazerle bitmez çoğalır. 12 seans yaptırdım yaptırmadan önceki halimden çok kötü durmda yüzüm. 7, 8 tüy vardı yayıldı. lazer kalın tüyleri yok ediyor ama inceleri de kaldırıyor. kalınlar inceleşiyor inceler kalınlaşıyor böyle bi ömür boyu sürüp gidiyor. yüz de kalınlar da gitmiyor. 1, 2 ayda sonuç ortaya çıkmaz. en az 6 ay beklemek gerekir. 1 ay lazer seansı için kısa bir süre. benim cildimde lazerden 1 ay sonra saten gibi oluyor ama 2 aydan sonra tüyler belirmeye başlıyor. tüyün eski halini alması 6 ayı buluyor. benim size tavsiyem; yaptırmış biri olarak yaptırmamanız. cilt toleransınız iyiyse iğneli, değilse bioder.

tşk cnm bilgin için

ya ben de bu yil eylul gibi baslarim diyordum da emin olamiyorum. esmer bir insanim ve yuz bolgemde tuylenme cok fazla. cene altimin ufak bir bolumunu sir agda denemistim, sadece o kisim bildiginiz kas gibi kalin ve sert cikiyor. ya hepsi o hali alirsa diye cok korkuyorum. igneli epilasyon da olabilir ama onun lekelenme riski ve gozeneklenme riski cok fazla sanirim. kararsizim.. kisiden kisiye gore degisir ama bilimsel bi sabiti olmali bunun ya, napsak?

yüz de lazer kesinlikle bitirmiyor arttırıyor bile ama şöle avantajı var.. benim sanırım 13. seasnım olcakkk agda niyeti ile gidiyorum 2 ayda bir azcık çıkınca aynada çok yakından bakınca zorla farkediyorum uclarını hemen lazere gidip yaptırıyorummm 10 günde bir agdaya gitmektense 2 ayda bir lazere gitmek daha mantıklı en azından sürekli temiz oluyor yüzüm.. haa eger şöle 4-5 ay ara versen eskisinden kötü çıkacagı kesin.. ben bi ömür gitcem yüzümeee ondan önemsemiyorum çogalmışmı azalmışmı diye:)

yüz de lazer kesinlikle bitirmiyor arttırıyor bile ama şöle avantajı var.. benim sanırım 13. seasnım olcakkk agda niyeti ile gidiyorum 2 ayda bir azcık çıkınca aynada çok yakından bakınca zorla farkediyorum uclarını hemen lazere gidip yaptırıyorummm 10 günde bir agdaya gitmektense 2 ayda bir lazere gitmek daha mantıklı en azından sürekli temiz oluyor yüzüm.. haa eger şöle 4-5 ay ara versen eskisinden kötü çıkacagı kesin.. ben bi ömür gitcem yüzümeee ondan önemsemiyorum çogalmışmı azalmışmı diye:)

ufffffffffff bu çok kötü işteben de mi öle olurum acaba :((((

yüz bölgesinde lazer yaptırmış ve sonuç almamış biriyim
ama şimdi çok iyi bir estetik merkezi ile görüşüp anlaştım
cumartesi günü gidip yaptıracağım...
lazerle biten yada eskisinden daha iyi olduğunu söyleyenler var
ama herkese göre değişiyor tabiki....
1 sene lazer yaptırdım alex ile ama 1 sene içinde ne dökülme ne azalma gördüm
lazeri yapan kişi rastgele calışan biri
eğitim yok bişey yok
yüzüm berbat oldu artık
son kez deneyeceğim nd-lazer insallah sonuç alırım ve sizede yazarım
yüzde 90 sonuçç veriyor

lütfen arkadaşlarr...burda yaptıranlar deneyimi olanlar yazsın
genel olarak yazmayın...zaten herkes yüz bölgesinde bu durumdan rahatsız
birde rastgele yazıp canımız sıkılmasın
memnun kalmayan yazıp bıraksın....
hangi makine ne kadar sean sonuc nasıl o kadar...

n dyag lazer yaptırdım 1 seans ve bir de kontrol oldu benim ince ama çok kalın deildi tüylerim ama şu an memnunum bu ayın 15 inde yine gideceğim ağrısı az soğutucu var başlıkta ve lekelenme yok iyi bir güneş koruyucu kullanırsanız
ama ben memnunum sonuç alacağıma inanıyorum
daha önce annem kalın tüyler için alex e gitti 1 yıl tüyler inceldi ama ince olarak çoğaldı kaldı şimdi o da ndyag lazere gidior ve sonuç gerçekten çok iyi

kızlar yüzüne lazer yaptırıp memnun kalan biten war mı acaba çok mutsuzum yüzümdeki tüylerle :((( yapturan warsa bilgi vereblir mi???

merhaba bende yüzüme lazer yaptıranlardanım.ama memnuniyetim çok az.çünkü polikistikover hastasıyım.kisler yinelenince tekrar çıkıyor.yani bitmiyor.bende enazından ağda yapmaktansa lazere aralıklı istediğim zaman gitmeyi düşünüyorum.düzenli gelin diyorlar ama inan tekrar tekrar çıkan tüylere düzenli gitmek beni maddi manevi sarsıyor.kimi sarsmazki**?Yalnız kesin çözümüne inanma bu işin.çok yıprandım ben çünkü.başında moral vermek umut vermek isterdim ama biliyorumki sonunda üzecekler seni benimgbi.unutma bitişi yok ama enazından hafifletiyor kötüyü.iğneli epilasyona gitmeyi öneriyorlar amagördüğüm iğneli epilasyona gidenlerin yüzünde delikcikler mevcut.herkesinde aynımıdır bunu bilmiyorum.yalan yanlış konuşmayı da konuşanı da sevmiyorum.allahım yardımcın olsun.sevgilerimle:80:

Back