• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüzüne epilasyon yaptırıp sonuç alan var mı?

2Nota1Beste

Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
775
1.083
113
Yüz bölgesi en hassas bölgelerden biri. Araştırıyorum fakat cesaret edemiyorum başlatmaya, çok kararsız kaldım.
Hormonlarımda bir sıkıntı yok. Fakat sivilce ilacından sonra yüzümdeki tüyler daha çok belirginleşti. Çok rahatsız ediyor artık ve bir an evvel kurtulmak istiyorum.

Yüzüne epilasyon yaptırıp memnun olan var mı?
Hangi makine ile nasıl bir epilasyon uygulandı merak ediyorum.

Benim bir arkadaşım alexandrite ile yüzüne lazer yaptırdı ve killarin çevresindeki tüyler de tetiklendi baya kotu bir hale geldi zaten arastirirsaniz yüzde sonuç alınma oranı yüksek değil. Bir başka arkadaşımın yüzünde tek bir tüy kalmadı ama o belki 4 5 senedir uğraşıyor denemediği yöntem kalmadı hem lazer hem iğneli epilasyon hepsini denedi. Eğer hiç almadiysaniz bence başlamayın yüz için lazere. Ama mecbursaniz yaptirmaya tercihiniz alexandrite olmasın. Igneli olabilir veya buz lazeri arastirabilirsiniz forumda birkaç kişide görmüştüm yüzüne buz lazer yapıp memnun kaldığını söyleyen. Ama tabi reklam hesapları da fazlasiyla oldugu için emin değilim yanlış yönlendirmek istemem

Benim bir arkadaşım alexandrite ile yüzüne lazer yaptırdı ve killarin çevresindeki tüyler de tetiklendi baya kotu bir hale geldi zaten arastirirsaniz yüzde sonuç alınma oranı yüksek değil. Bir başka arkadaşımın yüzünde tek bir tüy kalmadı ama o belki 4 5 senedir uğraşıyor denemediği yöntem kalmadı hem lazer hem iğneli epilasyon hepsini denedi. Eğer hiç almadiysaniz bence başlamayın yüz için lazere. Ama mecbursaniz yaptirmaya tercihiniz alexandrite olmasın. Igneli olabilir veya buz lazeri arastirabilirsiniz forumda birkaç kişide görmüştüm yüzüne buz lazer yapıp memnun kaldığını söyleyen. Ama tabi reklam hesapları da fazlasiyla oldugu için emin değilim yanlış yönlendirmek istemem
Evet maalesef internette çok kirli bilgi oluyor ama dediğiniz gibi alex yaramıyor yüze. Ya buz lazer ya da iğneli.

Ben de başlamak gibi bi hata yaptım buz lazer etkili gibi gözüküyo herşeye çok güzel derken bıraktığınız an daha çok ve uzun olarak geri dönüyolar. Tavsiye etmiyorum. İlla yaptırcaksanız yüzde en etkili iğneli epilasyon. Ben kan sulandırıcı kullandığım için yaptıramadım herhangi bi sorununuz yoksa ona başlayın

Back