Yüzünden Ben Aldırıp Pişman Ya Da Memnun Olanlar

swartlotus

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2018
49
21
34
Merhaba Hanımlar,

Ben aldırmayla alakalı birçok konu var. Özellikle yöntemler tartışılmış. Fakat bilgi kirliliği de çok. Özellikle doktorlar bu konuda hiç iz kalmaz veya belli belirsiz iz kalır şeklinde çok yapıcı konuşuyorlar. Diğer yandan yüzündeki benleri aldırmamış birçok ünlü hatta doktor var. Bu işi ahlaksızca sadece tacir mantığıyla yapan kliniklerden bahsetmiyorum bile. Dolayısıyla kafalar karışık.

Bu kafa karışıklığını en iyi bu işi bizzat yaşayanlar giderebilir. Bu operasyonu yaptıranların tavsiye ve uyarılarını bekliyoruz...

Benim yağ bezesi vardı iyiki aldırdım azcik iz olsa da eski durumundan iyi gorunuyor

Benim yağ bezesi vardı iyiki aldırdım azcik iz olsa da eski durumundan iyi gorunuyor

Yağ bezesi olduğu için cerrahi mühale ile aldırdınız sanırım. Benim küçük noktalar halinde. Estetik cerrah ameliyatla olmaz lazerle aldır dedi. Radyofrakansı sordum. Lazer daha uygun olur dedi. Bilemiyorum

ben değil ama yakın arkadaşım aldırdı
hiç iz yok yüzünde bayağı memnun yaptırdığı için

Et beni miydi yoksa yüzeysel mi ? Çok şaşırıyorum. Kimisi aynaya bakamıyorum deyip ağlıyor fena iz kaldığı için. kimisi de arkadaşınızınki gibi hiç iz kalmadı diyor. Cilt yapısıyla alakalı galiba. Nasıl önceden bilebiliriz ki :KK43: büyük risk. Arkadaşınız nerede ve hangi yöntemle aldırdı biliyor musunuz? Radyofrekans var, lazer var. bir de doğrudan keserek alıyorlar. Son gittiğim doktor lazer önerdi.

Et beni miydi yoksa yüzeysel mi ? Çok şaşırıyorum. Kimisi aynaya bakamıyorum deyip ağlıyor fena iz kaldığı için. kimisi de arkadaşınızınki gibi hiç iz kalmadı diyor. Cilt yapısıyla alakalı galiba. Nasıl önceden bilebiliriz ki :KK43: büyük risk. Arkadaşınız nerede ve hangi yöntemle aldırdı biliyor musunuz? Radyofrekans var, lazer var. bir de doğrudan keserek alıyorlar. Son gittiğim doktor lazer önerdi.
et beni değildi ,lazerle alındı devlet hastanesinde plastik cerraha aldırmış
aldırdıktan sonra da iz kalmaması için eczaneden bir jel aldırmıştı gün aşırı onu kullandı
dediğiniz gibi risk tabi ya da ciltten cilde degişiyor da olabilir

Ben baya zaman geçti aldıralı yüzeysel 5 6 beni plasma enerji ile Mehmet Akgün aldı.Ameliyatsız bi yöntem bu öncesi sonrası fotoğrafım vardı ama bulamadım şuan.İz kalmadı alındı küçüktü benlerim ama fazlaydı yüzümde hayli rahatsızdım.

Ben de aldirmak istiyorum ama iz kalir diye korkuyorum et beni degil benim benlerim.
Dediginiz gibi iz kalirsa pisman da olabiliriz.Ben her yaptigm degisiklikten sonra pisman oluyorum genelde:)

Ben baya zaman geçti aldıralı yüzeysel 5 6 beni plasma enerji ile Mehmet Akgün aldı.Ameliyatsız bi yöntem bu öncesi sonrası fotoğrafım vardı ama bulamadım şuan.İz kalmadı alındı küçüktü benlerim ama fazlaydı yüzümde hayli rahatsızdım.
Mehmet Akgün ismini çok duydum acaba şuanda ne aşamada benleriniz yani tekrar çıkabiliyormuş diye duymuştum

Ben de aldirmak istiyorum ama iz kalir diye korkuyorum et beni degil benim benlerim.
Dediginiz gibi iz kalirsa pisman da olabiliriz.Ben her yaptigm degisiklikten sonra pisman oluyorum genelde:)

Doktorlar bir garip. Aldıranlardan memnunum diyen var, daha beter oldu diyen var. Görsel yok. Öte yandan bu işlem dedikleri kadar basit, sakıncasız ve risksiz olsa herkes aldırırdı diyorum. Takmayan takmıyor. Hatta kimisine yakışıyor ama ben ergenlikten beri takıntılıyım. Liseye geçtiğimde çıktılar. Potansiyelimin içine ettiler diyebilirim o derece. Hangimiz önce aldırırsa diğerine yol gösterir artık:) Kışı bekliyorum. Ya herro ya merro deyip aldırcam.

Benim de yüzümde küçük kahverengi benlerden baya bir var ve hiç sevmiyorum ama cildim de çok ince
dermatologum almak istemedi iz kalır diye ama gözümü kararttim bu kış başka yerlere gidip yine şansımi deniycem

Benim de yüzümde küçük kahverengi benlerden baya bir var ve hiç sevmiyorum ama cildim de çok ince
dermatologum almak istemedi iz kalır diye ama gözümü kararttim bu kış başka yerlere gidip yine şansımi deniycem

İlginç benim cildiyeci de aldır aldır hiç sıkıntı olmaz dedi. İz kalır mı dedim, çok az belli belirsiz dedi. O kadar rahat ki nereden biliyorsa kalmayacağını. Hayır, kendi alacak olsa para için diyeceğim ama kendi de almayacak. Özel hastanede bilindik bir doktor. Sizinkinin tavsiye etmemesine şaşırdım. Doktorlara kalsa hiç sıkıntı olmaz diyorlar. Ben de kışı bekliyorum. Aletle baktı, özel cihazla. Bu gerekliymiş. Kışın aldır dedi.

Yüzümde kendimi bildim bileli var olan siyah yüzeysel benimi cerrahi müdahaleyle aldırdım ve maalesef iz kaldı. Contactubex filan yalan oldu yani. Çok takmıyorum o izi çene hizamda kaldığı için ama hala yüzümde bir çok irili ufaklı ben var, gittikçe de çoğalıyorlar ve tabiki onlardan kurtulmak istiyorum. İzmir de ideaklinik varmış orayı takip ediyorum. Kasım gibi gidip görüşeceğim. Buraya yazarım :)

'Arkadaslar ben 3gun once izmir ideaklinikte buharlastirma yontemi ile iki ufak benimi aldirdim ancak cukur olustu gordugumde sok oldum suan cok mutsuzum her sabah aynaya bakiyorum gececek mi diye" biri fraksiyonel lazer başlıklı kısma bunu yazmış :KK43: dolayısıyla ordan vazgeçtim. Başka yer önerisi olan var mı?

'Arkadaslar ben 3gun once izmir ideaklinikte buharlastirma yontemi ile iki ufak benimi aldirdim ancak cukur olustu gordugumde sok oldum suan cok mutsuzum her sabah aynaya bakiyorum gececek mi diye" biri fraksiyonel lazer başlıklı kısma bunu yazmış :KK43: dolayısıyla ordan vazgeçtim. Başka yer önerisi olan var mı?

İdeaklinik tam bir şarlatan yuvası gibi duruyor. Birçok mağduru var. Zaten önceki adı başkaymış. Vukuatlı olduğu için isim değiştirmişler. Ben klinklere bulaşmadan hastane doktorlarıyla görüşüyorum. Devlet hastanesindeki plastik cerrah
benler küçük olduğu için cerrahi müdahale iz bırakır lazerle aldır dedi. Medical Park’ın dermatoloğuna gittim o da cihazla baktı bunlar alınabilir, iz de yok denecek kadar az kalır. Buharlaştırma veya lazerle aldırabilirsin ama mutlaka kışın aldır dedi. İyi bilinen bir doktor ama yine de emin olamıyor insan çünkü pişman olan da çok. Son olarak operasyonu yaptırmayı düşündüğüm plastik cerraha gidip ne diyeceğine bakacağım. Şu ankinden kötü olacaksa yaptırmanın, üstüne de o kadar para vermenin mantığı yok. Sonuçta telafisi olmayan veya çok zor olan bir durum. Siz çukur olan kısmın görselini atar mısınız?

X