İğneli Epilasyon yüzündeki tüylere iğneli epilasyon yaptıranlar..

capulcuu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Yer
Balıkesir
arkadaşlar yüzümde milyon tane ince tüy var hepsi ince ve çok rahatsız edici..yaz ayının geçmesini bekliyorum epilasyon için.faydası olur mu bılmıyorum..yorumlarınızı bekliyorum ..

Valla ben bacaklarıma gidiyorum mükemmel oldum. Gittiğim yeri bana orman gibi yüzünü ve balta girmemiş kaşlarını düzelttirmiş iğneliyle aldırmış arkadaşım önerdi valla çok memnunum ne beklemişim bu yaşa kadar diye. Göztepe ssk nın yanında dermist diye dr. Şükran sarıgül güdük hanımın muayenehanesinde yaptırıyorum. Çok memnunum

ben yaptırdım. kıl değil benimkinler de böyle grimsi ince tüyler..daha önce hiç aldırmamıştım ve favori bölgemle başladık.. gittiğim yerdeki bayan uzman birisi..iz kalmaması adına kabuklarımı hiç düşürmemem konusunda beni çok tembihledi ancak ben iyi bakamadım sanırım ve minik izler kaldı. üzerinden şimdi 3 ay geçtii ve hiç iz yok iyileşti yani:) şu sıcaklar geçince devam edicem çünkü su degdirmemek vs gerekiyo ben duramıyorum öyle banyo yapmadan yüzümü yıkamadan :) uzun lafın kısası öneriyorun

arkadaşlar yüzümde milyon tane ince tüy var hepsi ince ve çok rahatsız edici..yaz ayının geçmesini bekliyorum epilasyon için.faydası olur mu bılmıyorum..yorumlarınızı bekliyorum ..

merhaba eger lazerdn bahsediyorsan sakın yaptırma derım cunku ben gıttım ve yuzumun olmayan yerlerınde sarı tuyler cıktı suan coookkkkk pişmanım yaptıracaksan iğneli epilasyon yaptır guvenilir birini bulabilirsen iyiyce arastır burda her yazılana da güvenme derim. cünkü bende iğneliye gidiyorum cok övülen birine ama yuzumde lekeler war su an

bildiğim kadarı ile, lazer yapıcaksa, sarı tüylerin olduğu yerlerin spatula yada bir bezle kapatılması gerekiyor,

aksi taktirde, sarı olan tüyler siyaha dönüşüyor.. :50:

merhaba eger lazerdn bahsediyorsan sakın yaptırma derım cunku ben gıttım ve yuzumun olmayan yerlerınde sarı tuyler cıktı suan coookkkkk pişmanım yaptıracaksan iğneli epilasyon yaptır guvenilir birini bulabilirsen iyiyce arastır burda her yazılana da güvenme derim. cünkü bende iğneliye gidiyorum cok övülen birine ama yuzumde lekeler war su an
merhabalar siz iğneli epilasyon yaptırdıgınız yeri değiştirdiniz mi?kabuk yapmayan iyi bir yer bulduysanız önerebilirseniz çok sevinirim

Back