Yüzündeki leke benlerini aldıranlar yardımcı olurmusunuz ?

FeArLeS_gRiL

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
660
5
318
Ankara
S/A arkadaşlar yüzümde leke benler var ailemi ikna ettim en sonunda aldırıcam ama aklımda soru işaretleri var leke benlerimi aldırdım kaç gün sonra dikişler alıncak dikişler alındıktan sonra yüzüme kapatıcı kullanabilirmiiym mecbur kalırsam bi sakıncası olurmu ve dikişleri alınalı 1 hafta oldu diyelim izlerde azalma oluyomu cünkü dudağımın üstünde ve altında ben var o yüzden cok göze batarmı ?

evet cnm dkişle aldırcam inş lazerle iz kalır diyorlar

canım ben 2 tane ben aldırdım biri et beniydi ve hiç iz kalmadı yani yerini ben bile bulamıyorum mercimek büyüklüğündeydi, ancak diğer ben leke beni tarzında ve yüzümdeydi onu da dikişle aldırdım ama yüzümü yıldız tornavidayla basılmış gibi duruyor. doktorlar söylemişti başında et benini dikişle alalım tamam ama leke benini lazerle aldır yoksa bir çarşafı diktiğinde nasıl dikiş yeri büzüşüyorsa yüzünde öyle büzüşük kalır dediler ama ben dinlemedim aldırdım. dedikleri de aynen çıktı et beni alınan yerde hiç iz kalmadı ama leke beni alınan yer çöktü ve büzüştü. yüzümde leke beni yaklaşık 5,6 tane daha var onlar için lazer düşünüyorum. umarım sizin iz kalmaz.

cnm benim yüzümdede fazla 10 yakın var büyüklü küçüklü yanaklarımda dudak üstünde ve altında var tam dikkat cekecek yerdeler kararsız kaldım çünkü forumlarda aclılan sayfalarda genellikle coğunluk dikişle benlerin alınmasını tav siye etmiş lazerle iz kaldığını ve tekrardan ckıcagını yazmışlar off hayırlısyla aldırsaydım izlerde kalma keske

et benlerinin kesinlikle dikişli alınması taraftarıyım canım bende ama leke benlerini lazerle aldıran bir yakınımda iz minimumdu pişman oldum bende dikişle aldırdığıma o yüzden yazdım sana tatlım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686185 canım bu sayfaya az önce yazdım bende dün aldırdım benlerimi ailemi ikna edip cerrahi yöntemle aldırdım lazerle aldırmadım birincisi patolojiye yollayamam diye ikinciside sonradan bir oyuk oluşabiliyormuş izi hiç değilse kapatıcı ya da fondotenle amaa çukuru kapatamazsınn sende umarımm karar verebilirsinnn :))

evet cnm dkişle aldırcam inş lazerle iz kalır diyorlar
Arkadaşımda bu benlerden muzdarip , hangi yöntem daha iyi diye düşünüyor. lazerle aldırcak sanırım Estetikport'ta

Kızlar esımın burun kenarında et benı vardı amalıyatla kurtuldu gercı 20 yılı gectı ızı bıle bellı degıl tıp sımdı daha da gelıstı
resım bıle eklerım farkedılmeyecek kadar küçük bır ız kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…