bende sivilcelerimden kurtulmak cildimi güzelleştirmek adına çok şey denedim ama başarılı olamadım üstelik bu ürünleri kullandıkça sivilcelerim azalacağı yerde dahada arttı. doktora göründüm tahliller yaptılar ilaçlar kullandım olmadı. bu konuda bilinçli olmaya karar verdim ve eczanelerde satılan pahallı dermokozmetiklere dadandım. az buz değil tonla para harcadım ama dedim ya vakit kaybından başka bi şey deil. hiç sivilce çıkmayan yerlerimde bile sivilce çıktı. bir tek cildimin ne zaman güzel olduğunu bilirim biliyormusunuz. denize girdiğim tatil zamanlarında. sivilceler söner, cildim parlar. belkide deniz suyu cilde iyi geliyordur. doğal ortamın cildi güzelleştireceğine inanıyorum. her gün yüzünüzü kaynak suyuyla yıkadığınızı düşünsenize. trabzondada bi süre bulundum. oranın havasıda cildime iyi gelmişti. kısacası şunu söylemek istiyorum. kafanıza takmayın. herkesin cilt yapısı farklı aynı şeylri kullanıp güzelleşeceğinizi düşünmeyin.bakımlı olmak tabiki güzeldir ama tonla para verip cildinizle oynamayın. hele cildiniz benimki gibi hassassa...