Sivilceli Ciltler Yüzünde sivilce olan arkadaşlar,sivilcelerinizle oynamayın!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Z

zuzum.37

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi zuzum.37
arkadaşlar hepimizin yüzünde sivilce vardır ve hepimizin sinirini bozar.buna tek çare cildinizle oynamamaktır.bnm ablamın yüzünde aşırı derece sivilce vardı.gitmediği doktor kullanmadığı ilaç kalmadı.ama bi faydasını görmedi bi komşumuz ona cildinle ne kadar çok oynarsan o kadar sivilce çıkar dedi.ablamda oynamayı kesti ve 3 aya kadar sivilcelerinden kurtuldu.bnde ergen sivilcelerindn böle yapark kurtuldum.cildinizle oynamayın cildinizle oynadıkça sivilceler çoğalır.:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi zuzum.37
eger ki sivilceleriniz cok ise yani akneye dönüsmüs ise o zaman tabiki bir doktora görünmekte yarar var.. ama ergenlikten kaynaklanan tek tük sivilceler herkeste vardir.. evet oynamamak gerekiyor ama insan duramiyor rahatsiz oluyor.. fazla kimsayal maddeler kullanmamali bence.. ben mesela sabunla yikarim.. ve clean and clear'a benze sivi bir madde sürerim.. arada sirada devamlida degil.. ve krem sürerim onuda arada sirada yapiyorum.. ama dedigim gibi oldu ve hep olacakta..

önemli olan insanin ic güzelligi hanimlar :-)

a.s.

• Konu Sahibi zuzum.37
bende sivilcelerimden kurtulmak cildimi güzelleştirmek adına çok şey denedim ama başarılı olamadım üstelik bu ürünleri kullandıkça sivilcelerim azalacağı yerde dahada arttı. doktora göründüm tahliller yaptılar ilaçlar kullandım olmadı. bu konuda bilinçli olmaya karar verdim ve eczanelerde satılan pahallı dermokozmetiklere dadandım. az buz değil tonla para harcadım ama dedim ya vakit kaybından başka bi şey deil. hiç sivilce çıkmayan yerlerimde bile sivilce çıktı. bir tek cildimin ne zaman güzel olduğunu bilirim biliyormusunuz. denize girdiğim tatil zamanlarında. sivilceler söner, cildim parlar. belkide deniz suyu cilde iyi geliyordur. doğal ortamın cildi güzelleştireceğine inanıyorum. her gün yüzünüzü kaynak suyuyla yıkadığınızı düşünsenize. trabzondada bi süre bulundum. oranın havasıda cildime iyi gelmişti. kısacası şunu söylemek istiyorum. kafanıza takmayın. herkesin cilt yapısı farklı aynı şeylri kullanıp güzelleşeceğinizi düşünmeyin.bakımlı olmak tabiki güzeldir ama tonla para verip cildinizle oynamayın. hele cildiniz benimki gibi hassassa...

• Konu Sahibi zuzum.37
kızlar bugun soft diye bir sabun aldım yosun sabunuymuş akneye siyah noktay iyi geldiği yazıyordu üzerinde yüzümü yıkadım gerçektende bir parlaklık oluştu bakalım sivilceler iyi gelecekmi gerçektende

• Konu Sahibi zuzum.37
kızlar bugun soft diye bir sabun aldım yosun sabunuymuş akneye siyah noktay iyi geldiği yazıyordu üzerinde yüzümü yıkadım gerçektende bir parlaklık oluştu bakalım sivilceler iyi gelecekmi gerçektende

ise yararsa haber edersin olurmu..

hihoyyyt

X