Lekeler, Çiller Yüzünde kurulukla beraber ortaya çıkan ilk kırışıklıklara çözüm Bepanthene Krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

daphne2165

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
481
1
44
Kızlar bu yıl yüzümde ciddi derecede kuruluk ve her yıkadıktan sonra sanki yüzüme yumurta sürmüşüm gibi gerginlik oluştu.Kaşlarımın ortasındaki iki çizgi ve dudak etrafımdaki çizgiler belirginleşti.Moralim bozulmuştu epeyce.Daha önce kuruluk için Bepanthene Krem kullanmıştım iyi gelmişti.Bu ay tekrar aldım.Sabah yüzümü yıkadıktan sonra kurulamıyorum ve yüzüm henüz nemliyken az miktarda bepanthene kremi kullanıyorum.Size yemin edebilirimmki kaşlarımın ortasındaki çizgilerin görünümü oldukça azaldı.Yüzüm kesinlikle kurumuyor şimdi.İlk başlarda gün içinde ihtiyaç duydukça kullandım.Ama şimdi sadece günde 2 kere kullanıyorum.Aynı sorunu olanlara tavsiyemdir.Pahalı kremlere boşuna kesenizi boşaltmayın.Bu kremin zararı olduğunu düşünmüyorum çünkü içinde yağ yok bir kere sadece fertah bir his bırakıyor ciltte.Bir kerecik deneyin derim:)):1hug:

bepanteni bende kullanırım ve çok memmunum
haklısın pahalı kremlerden çok daha iyi diyebilirim

Kesinlikle öyle.Yaş 25 i geçince cildin dengeleri bir anda değişiyor.Özellikle alın kısmı çok kötü oluyor ya.Bakım yapmak gerekiyo mutlaka.

kullanıcam da sivilce ve tüyden korkuyorum

Valla yelizcim cildin kuruysa sivilce yapmaz çünkü yağ içermiyor.Ayrıca tüyde yapacağını sanmıyorum kendimden bilğiyorum çünkü ben acayip tüylüyümdür.Yani yapsa benim tüylerimi arttırırdı.Bana epilasyon için gittiğim güzellik uzmanı tavsiye etmişti.Yüzün çok kurumuş bepathene krem kullan demişti.gerçekten yüzümdeki gerginlikten kurtuldum.Yaşta 29 oldu çok dikkat ediyorum artık.çünkü çizgiler oluşmaya başladı artık:KK43:(Çok üzgünüm çoook

X